välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man vandra

Postad av : Jan-Olof Stoor

Vandring är en gratis och enkelt idrott att ta upp, och kan få mycket utmanande mycket snabbt. Följande tips är utformade för att få det lilla försprång

Du behöver:. .
Ryggsäck
Boots.
Matsal.
Snacks.
Vandring Staff.
Buddies.
Bekväma kläder.
Kompass.
Fickkniv.


1.
Först besluta om ett ställe att gå. Titta in nationalpark webbplats samt parker stat. Dessa kan ofta hittas gratis eller kanske en liten avgift för parkering. Också besluta om hur lång tid resan kommer att bli och vem som kommer att vara på den med dig. Försök att aldrig gå ensam. Din kompis kan hjälpa er ur någon klibbig situationer samt ge välbehövliga företaget.
2.
Var noga med att packa din utrustning med en kompass (jag alltid gillar att resa med att ), en fickkniv, en karta över var du ska liksom lite snacks. Om du vill använda pengarna en fin GPS skulle också vara bra att ta. Hitta fina stadiga kängor, helst vattentät.
3.
Ta rikligt med vatten, särskilt om du är i en torrare klimat eller är det varmare dag. Klä på lämpligt sätt och i lager så kommer du att kunna justera, undvika svett när det är kyligt. Även du kanske vill packa extra mellanmål. Prova trail mix, med massor av nötter för snabb, effektiv energi. Många online camping butiker kommer att ha allt du behöver gå kolla upp dem.
4.
Slutligen plocka din dag klokt och gå ut och ha lite kul. Vandring kommer att ge dig många möjligheter bild, se till att ta med din kamera.
Vandring är en underbar hobby att plocka upp att STÄMMA dig själv till naturen och hjälpa dig att få passa.

tips och varningar


  • Som alltid vara försiktig när du går ut i vildmarken. Om du någonsin skulle bli förlorade eller desorienterad vänligen lugn. Också stanna kvar också och göra dig synlig. Detta kommer att tillåta räddningsarbetarna att hitta dig lättare.
    
    Copyright © 2011 give2all.org