välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

typer av hjort mat

Postad av : Jan-Olof Stoor

Deer lockas till vissa typer av livsmedel. En bonde kommer ofta föda sina rådjur kärnor, ungefär som kycklingar, som främsta stapelvara i mat. Kommer dock att rådjur äter nästan allt som de kan hitta. Sällan äter rådjur andra former av kött, särskilt andra rådjur. Jägare kommer att använda mat med tydlig lukt för att locka rådjur om deras föda är knapp

Corn

majs eller korn är ofta matas till rådjur om de är kommersiellt ägda. Majs har tillräckliga mängder protein och är full av stärkelse.

Salt eller socker Licks

salt eller socker slickar är stora kuber salt eller socker. Deer dras till socker eller salt slickar på grund av dofter av mineraler och salter i slicka.

Äpplen

Äpplen är vanliga mat för rådjur eftersom de är näringsrika och har mindre stärkelse. Starchiness i livsmedel önskas av rådjur, och med ett äpple, rådjur få stärkelse och sötma.

Grass

Grass är den enklaste formen av livsmedel till foder under och äta. Det är en viktig födokälla för rådjur när andra livsmedel källor är knappa.

Deer Mat

Ungefär som hund-och kattfoder, är rådjur mat gjord av flera kärnor och bearbetade animaliska produkter. Deer mat, vilket kan köpas i många gårdsbutiker, är mycket dyr.

    
    Copyright © 2011 give2all.org