välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

två toed lättja livsmiljö

Postad av : Jeanette Morales

Det avgörande kännetecknet för de två tretåig sengångare är en extrem brist på rörelse. Utvecklingen av denna egenskap har gjort det möjligt för dem att överleva på en kalorifattig blad-baserad kost, vilket ger dem möjlighet att tillbringa större delen av sin tid högt från marken och från rovdjur

Geografi

De två tretåig sengångare finns främst i regnskogar i Central-och Sydamerika, ett område som från Nicaragua ner i Bolivia och Brasilien sträcker, och utökar så långt som Peru.

Living Arrengements

Två tretåig sengångare tillbringar merparten av sin tid hängande från trädtopparna i regnskogen, som hölls i luften av sina stora klor. De äter och sover i detta läge. De ens kompis och föda samtidigt som klamrar sig fast trädgrenar.

Nutrition

Träden där de hänger utgör den primära näringsmässiga källor för sengångare. De äter blad, frukter, bär och skjuter från sin omgivning, att få allt vatten, energi och näringsämnen som behövs för överlevnad från detta enda näringskälla.

The Ground

På grund av sin svaga benmuskler och stora klor, sengångare rör sig mycket klumpigt när på marken. Enda gången de villigt lämnar trädtopparna är att uträtta sina behov-en händelse som inträffar ungefär en gång i veckan

Habits

De två tår lättja kommer att spendera ca 15 timmar varje dag sover. . Denna brist på motion minskar djurets ämnesomsättning och gör det möjligt att överleva på mycket få kalorier.

    
    Copyright © 2011 give2all.org