välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

slät grön orm information

Postad av : Valon Istrefi

Den mjuka gröna ormen (Opheodrys vernalis), även kallad en snok i delar av sitt sortiment på grund av sin levande gröna färg och terrestra livsmiljöer, är en slank, orm ofarliga som finns i delar av norra och västra USA och den södra . delen av några kanadensiska provinser

Du behöver:.
hanar och honor av samma art
Gemenskapen tank.
2 till 6 liter avel eller höja tanken.
Fry-säker tank pump.
Skum filter.
Garn mopp eller torv.
Fisk nät.

Identification

Smooth gröna ormar visa klargrön färg rygg, och har en grädde-eller gul-färgad undersida. Några släta gröna ormar är ljusbrun i färgen och ungdomar kan vara grå, brun eller oliv i färg. Dessa slanka ormar har släta fjäll och smala huvuden, och typiskt mått på 1 till 2 meter i längd. Smidig gröna ormar förlorar sin gula pigment efter döden, som vänder ormen kropp blå.

Geografi

Smooth gröna ormar finns i Nordamerika, främst i New England och Mid-Atlantic i USA Deras sortiment sträcker ner i Ohio och Virginia, och längs de stora sjöarna i Michigan, Wisconsin, Illinois, Indiana och Minnesota. De återfinns även i isolerade fläckar av New Mexico, Colorado, Utah, Wyoming, Missouri, Montana, Iowa, Nebraska och North och South Dakota. />
I Kanada är släta gröna ormar finns i södra delar av Manitoba, Saskatchewan, Ontario och Quebec, och inom de marina provinserna.

Habitat

livsmiljön för den släta gröna ormen varierar. De kan hittas i öppna gräsbevuxna områden som parker, gräsmattor och obebyggd tomtmark, åkrar, myrar, savann, öppna skogsmarker, buskmarker och dräneringsdiken. Dessa ormar föredrar att spendera sin tid på marken, men kommer att klättra in borste eller lågt hängande grenar om de behöver. Smidig gröna ormar övervintra under jord i hålor, övergivna myrstackar och under ruttnande trä.

Livsmedelskedjan

Smooth gröna ormar betar främst små markbundna insekter och spindlar. Deras diet inkluderar larver, mal, gräshoppor, syrsor, sniglar och tusenfotingar. De har också varit kända för att konsumera kräftor och snäckor

Smooth gröna ormar är byte för i första hand av fåglar -. Inbegripet rovfåglar och brun Thrashers-små däggdjur och även andra ormar.

Behavior

Smooth gröna ormar är främst dagaktiva och är aktiva från april eller maj till början av hösten. Smidig gröna ormar typiskt kompis under tidig vår och kommer att lägga sina ägg i mitten av sommaren. En hona kan lägga mellan tre och 18 ägg, beroende på ormens ålder och den region där äggen läggs. De flesta kopplingar innehåller mellan fyra och nio ägg som läggs i sprickor under stenar och stockar eller i hålor, enligt Montana Field Guide för att jämna gröna ormar.

    Previous:nothing
    Next:solstråle orm information
    
    Copyright © 2011 give2all.org