välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man identifierar Maryland spindlar

Postad av : Charlotte Wannberg

Det finns många olika typer av spindlar som bor i de södra regionerna av USA, och vissa är till och med hemma i Maryland. Några av dem är giftiga, vissa av dem är ofarliga, och några av dem bidrar till att hålla antalet skadeinsekter som lever runt våra hus låg. Men om du får besök av en av dessa åtta-benta vårdnadshavare är det viktigt att veta hur man identifierar olika typer av spindlar så att du ser vilket som är farliga och vilka som kan vara lugnt flyttas utanför.
1.
Bedöma hur stor spindeln är genom att titta på längden på sin kropp och längden på benen.
2.
Kontrollera om spindeln har en kropp som är 1 tum eller mer i längd utan även benet span. Om den gör det, då spindeln är mest sannolikt en varg spindel eller en fisketur spindel. Om spindeln har en kropp som är mindre än 1 tum lång utan även benet span, då du hoppa till steg 5.
3.
Avgöra om det är en varg spindel. Denna typ kommer att ha ett ben kapacitet på ungefär 2 inches. Det är brun med mörkt grå-svart kors mönster på ryggen, och det är mycket lurviga och skrymmande söker. Vargspindlar återfinns sällan inomhus, milt giftig, och deras bett kommer oftast bara orsaka klåda.
4.
Uppskatta hur lång spindelns ben span är. Om benet span är ca 3 inches, och spindeln är en mörkbrun färg med ljus och mörk grå markeringar, så kan det vara ett fiske spindel. Dessa spindlar trivs nära vatten och mörka, fuktiga platser. De kan springa över vattnet för att jaga byten. De upprätthåller inte en webb, och de är bara giftiga nog att orsaka mindre rodnad och nekrosen nära deras bett.
5.
Försök inte att mäta benet span mindre spindlar. Det är mycket lättare att berätta dessa spindlar isär genom att leta efter olika egenskaper eller märkning. I Maryland, skulle dessa spindlar vara gult hus spindlar, bruna spindlar enstöring, svarta änkor, spindlar blomma, fet hoppande spindlar, spindlar källare eller spindlar spindelnät.
6.
Leta efter en gul- grön färg på spindelns kropp och en mörkare färg på benen. Om denna färg är närvarande och spindeln är ca 1 /4 tum lång, så är det förmodligen ett gult hus spindel. Dessa spindlar kan inte hål på huden hos alla människor, och även om de gör, de är milt giftig.
7.
Kontrollera om spindeln är brun och slät med en fiol- mönster på ryggen. Om det passar denna beskrivning, då spindeln är mest sannolikt en brun enstöring spindel. Dessa spindlar är giftiga, aggressiva, och åtnjuter gömmer sig i mjuka platser som armar och ben med kläder, sängkläder, kuddar eller mer än någon annan spindel i Maryland.
8.
Titta på färgning av spindeln och se om det är svart med en röd timglasformade mönster på sin sårbara. Om det är, då är det nästan säkert en svart änka. Dessa spindlar har extremt giftiga gift, och allmänt hänga upp och ner från sina grova, stökigt duk.
9.
Kontrollera om spindeln är färgglada och hittade bland en grupp av blommor. Om det är, är spindeln sannolikt en blomma spindel. Dessa spindlar är en typ av krabba spindel, och de kommer att vänta på intet ont anande bin eller fjärilar komma landa nära kluster av blommor. Flower spindlar är inte farliga för människor.
10.
Titta noga på spindeln för att se om det är svart med en vit markering på ryggen. Även om spindeln hoppar runt, detta är en annan stor tecken på att spindeln du tittar på är ett djärvt hoppande spindel. Dessa spindlar är aggressiva och Spunky, med bett som gör ont, men saknar farligt gift.
11.
Titta om spindeln har ett mycket litet organ med relativt långa ben. Om spindeln passar denna beskrivning och hittades i en mörk, fuktig plats, då är det troligen en källare spindel. Dessa spindlar kan inte tränga igenom människans hud.
12.
Kolla spindeln i fråga för att se om den är brun med triangelformade roströda tecken på ryggen. Om det är, då denna spindel är sannolikt en triangulera spindelnät spindel. Dessa spindlar är inte farliga för människor, men de jagar bruna eremit spindlar och svarta änkor.

Tips och varningar


  • Spider identifiering är knepigt verksamhet om du slakta din åttabenta besökare. Undvik bultande en spindel till döden om du vill veta vad det är.
  • Om inget av dessa steg lett dig till en identifiering av spindeln i fråga, skicka en bild till en biolog i området, eller kontakta Giftinformationscentralen för om biten.
  • Alltid Uppsök läkare om biten av en giftig spindel. Allvarliga symtom kan inte börja visas så länge som åtta timmar efter den inledande bettet. Om du kan, försök att fånga den spindel som bet dig så att du kan presentera den för medicinska tjänstemän för identifiering.
    
    Copyright © 2011 give2all.org