välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur barn kan hjälpa till att rädda jorden

Postad av : Camilla Näslund

Going green är inte bara den vuxna sak att göra. Barn runt om i världen att engagera sig med hundratals aktiviteter för att hjälpa till att rädda jorden. Huruvida bor i staden eller i en landsbygd, kan barnen stöd i att rädda planeten genom att utföra enkla uppgifter i sina hem, samhällen och skolor. Vissa verksamheter kan kräva lite hjälp från vuxna, medan andra kan kräva lite av vuxna uppmuntran för att få barnen intresserade
. 1.
Uppmuntra barnen att koppla leksaker och ljus i sina rum och släcka alla lampor i hela huset när den inte används. För att få mindre barn inblandade, skapa ett klistermärke diagram och placera en dekal på sjökortet varje gång ett barn stängs av eller koppla loss en elektronisk utrustning eller ljus som inte används. Erbjuda ett barn en miljövänlig behandling efter 50 eller 100 klistermärken.
2.
Barnen hjälper till att separera återvinningsbart material i olika behållare beroende på materialet. Label stora sopcontainrar med separata ord som "Glass", "Plastic", "Paper" och "Aluminium". Hjälp dina barn att ta bort soppåsar från ditt hem och placera dessa poster i sina separata behållare.
3.
Få dina barn deltar i komposteringen att minska det avfall som deponeras och förhindra skador på djur . Bygg en kompost bin i din trädgård och få barn bidra till att fylla komposten med organiskt avfall såsom gräsklipp, frukt och grönsaker peeling och icke-kött matrester och matrester.
4.

Starta ett program leksak handel i din kommun. Istället för att spendera pengar på nya leksaker som är gjorda av material som metall och plast, försöka få barnen i din familj och samhälle att handla leksaker. Trading leksaker förhindrar gamla leksaker hamnar i deponier. Utöver detta har barnen hjälpa till att rädda planeten genom att donera gamla leksaker istället för att kasta bort dem.
5.
Uppmuntra barnen att använda trasa handdukar och svampar för att städa upp mässar i stället för med pappershanddukar och servetter. Detta minskar mängden papper du använder och hjälper till att spara träd.
6.
Lär barn att slänga sopor när man kör, promenader utomhus eller leker på lekplatsen. Istället för att lära barnen att kasta skräp på marken, lär era barn att papperskorgen hör hemma i ett kärl. Om möjligt, lär era barn att plocka upp andras skräp och placera det i kärl också.
7.
Förkorta dusch och lägre badkar vattenstånd att lära barnen att rädda planeten genom att bevara vatten. Lära barnen att de inte behöver spendera timmar med att spela i badkaret eller står i duschen huvudet, och du kommer att spara pengar på ditt vatten räkningen, och dina barn kommer att rädda jorden på samma gång.

    Previous:nothing
    Next:hur man bygger eget drickande fågel
    utvalda artiklar
      
      Copyright © 2011 give2all.org