välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

gemensamma spindlar av Alabama

Postad av : P-O Lennartsson

Du behöver:
mineraliska eller stenprover
. Skala.
u00A3 2
 slägga (tillval).
Mejsel (tillval).
Handskar.
Skyddsglasögon.
Rock torktumlare.
Assorted tumbling gryn.
Vatten.
Grus och sand (tillval).

Av cirka 900 arter av spindlar, enstöring och spindlar änka är de enda spindlar vanligt i Alabama som kan vara skadliga för människors hälsa. Andra vanliga spindlar, såsom vargspindlar, orbweavers och södra spindlar hus ses ofta men är inte giftiga för människor.

Recluse spindlar

Iakttagelser av fem arter av enstöring spindlar, inklusive den bruna enstöring, har registrerats i Alabama. De är ofta fläckiga i olika rum i hela huset, gömd bakom möbler eller i kläder i en garderob. Garage, ved högar och källare är vanliga gömställen för enstöring. Iakttagelser förekommer regelbundet under natten då det bruna eremit är den mest aktiva.

färg en enstöring kan variera från orange-gul till mörkbrun. Kroppen är vanligen u00BC-till u00BD-tums långa och täckt med fina hår. En eremit har urskiljbara markeringar på rygg i form av en fiol. Spindeln sex ögon utgöra basen av märkningen.

Svarta änkan

Ett antal arter av svarta änkan, inklusive västra svart, norra svart och brun änka, finns i Alabama. Människor är vanligtvis bitit av en änka när de stör nätet, som finns i badrum, garage, buskage, gasmätare och grönsaksodlingar. Spindeln kan också göra ett hem i skor som inte är slitna ofta.

Medan änkor är oftast mörkt svart, kan färgen variera. Män och yngre spindlar kan ha en mer färgglad kropp med orange, röda och vita märken på ryggen och sidorna. Två röda trianglar förenas på buken och bildar en form som liknar ett timglas. Vuxna spindlar kan växa så länge 1 u00BD inches lång och har två rader av ögon, vardera innehållande fyra.

Dessa spindlar är mycket farligt eftersom giftet är mer potent än en skallerorm. Även dödsfall är sällsynt, kan en bit orsaka muskelvärk, illamående och andningssvårigheter.

vargspindlar

vargspindlar är stora och är oftast brun eller svart med ränder. Ögonen lyser på natten eftersom de återspeglar ljuset från ficklampor eller strålkastare. Webs bildas för att ge skydd under dagen, när de är minst aktiva. En varg spindel kan ses i meter eller i hemmet men är inte hotar människor.

Orbweavers

Orbweavers är typiska trädgård spindlar och ansvarar för den utsmyckade, rund duk förekommer i fält, på staket och runt hem i hela Alabama . Storleken och formen på orbweavers varierar, men vanligtvis de är ljusa färger, ofta innehållande gult, orange och nyanser silver. Honan är karakteristiskt fyra gånger större än hanen och kan skryta med mycket längre ben.

Södra Hus Spider

Den södra Huset Spider är utseendet liknar den bruna eremit, men inte har fiol-formade märkning. De är också större än eremit och åtta ögon är grupperade tillsammans. Denna icke-giftigt spindel är vanligt förekommande i hemmen, lador och övergivna byggnader.

    Previous:nothing
    Next:information om människans biologi
    
    Copyright ©2011