välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man gör grundläggande kosmetika från palmkärnolja

Postad av : Camilla Näslund

Palmkärnolja, en mångsidig och mycket mättad olja, ger en rik ingrediens i hemmagjord kosmetika och hudvård. En halvfast olja i de flesta klimat, ger palmkärnolja en lätt olja bas som lägger mjukgörande egenskaper till exempel kosmetika som läppstift och salvor, grädde ögonskuggor och fuktgivande salvor. Göra de grundläggande kosmetika från palmkärnolja, såsom läppbalsam, ger dig möjlighet att kontrollera ingredienserna i din makeup

Du behöver:.
4 msk
 raffinerade bivax pastiller.
Glasskål.
1 msk.
 palmkärnolja.
2 droppar vitamin E olja.
Sked.
Mica färg mineralpuder.
Plast kosmetiska burk (upp till 4 oz.
).


1.
Tillsätt raffinerade bivax pastiller till en mikrovågsugn glasskål. Mikrovågsugn den bivax på hög i ungefär 25 sekunder, eller tills det har smält.
2.
Tillsätt oljan palmkärnolja och vitamin E olja i skålen av smält vax och rör sakta i cirka 60 sekunder. Se till att innehållet är helt blandat.
3.
Tillsätt små mängder av pulvret glimmer mineral till skål med varmt vax och olja. Tillsätt ca 1 /4 tsk. taget och rör om kraftigt eftersom den sprider hela hopkok. Beroende på hur djup av en färg du vill, lägga till fler glimmer. Mica kommer i en till synes oändlig mängd olika färger.
4.
Placera skålen i mikron i ytterligare 15 sekunder.
5.

Häll den smälta, färgad bas i en behållare som du väljer. Med detta som bas kan du antingen göra ljusa ögonskugga kräm eller en lyxig och silkeslen läppstift.

    
    Copyright © 2011 give2all.org