välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

vad är meningen med grön kvarts?

Postad av : P-O Lennartsson

Enligt Ellen Steiber, författare till "ett rykte om ädelstenar," de flesta kulturer, även från förinspelade historia, används kvarts rituellt. Likaså har den mänskliga naturen fått oss att associera mening med färger. Fusing dessa två principer, många färger av kvarts varje innehåller sina egna mystiska användningsområden och förmågor, bland annat gröna kvarts

Historia

Olika kulturer tillhörande den gröna färgen med en rad olika saker, men den allmänna uppfattningen är dess balans mellan varma röda och cool blues. Känslor av fred och en närhet till naturen ekar genom alla tolkningar. Moods förknippas med Green Range från sjukdom till avund. Därför uppmanar grön kvarts antingen positiva, till exempel fred, eller vårdavdelningar mot de negativa, som sjukdom.

Energies

Ancient indiankulturer delas kroppen i sju chakra eller poäng energi. Placerad på mitten av bröstkorgen, gröna kristaller stimulerar hjärtchakrat, främja läkning och universell kärlek. Speciellt hjärta, lungor, körtlar och muskler läka under inflytande av dessa kristaller.

Amuletter

New Age anhängare använder grön kvarts som en amulett för att hjälpa till med fertilitet, lugn och positivitet. Smycken gjorda med den kraftfulla stenen pryder de som känner behov av centrering själva. Återigen idén om universella kärleken finns överallt, tillsammans med en känsla av natur, med hänvisning till den gröna färgen.

Charms

Andra traditioner använda grön kvarts för lycka, välstånd, hopp och även rikedom. Förekomst av sten tros skördar fördelarna av sig själv och är förenat med extra tur när den placeras i en vänster ficka. Grön Kvarts är också tänkt att spela en roll i beslutsfattandet och ledarskap genom att empati och medkänsla.

Sciences

Gem Mineral gruvarbetare hävdar att psykoterapeuter har haft framgångar behandling av fysiska krämpor i samband med chakra punkt med grön kvarts .

    
    Copyright © 2011 give2all.org