välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man identifierar Lightning Bugs

Postad av : Ulf Friberg

Blixten bugg, eller eldfluga så många människor kallar det, är medlem av skalbagge familjen. De olika arter av blixten bugg, som det finns så många som 2. 000 världen över, alla producerar en mjuk glödande luminescens att insekten använder att signalera att en potentiell partner. Lightning buggar är inte svårt att känna igen på natten under senvåren och sommaren när de flyger omkring med sina lampor blinka. Erkänner ett under dagsljus eller i dess larver form är lite tuffare
1.
Leta efter övre yta för de främre segmentet på en vuxen lightning bugg att sträcka sig över den platta huvudet, vilket gör det omöjligt att se huvudet ovanför insekt. Denna del av blixten bug kropp är främre delen av ryggen. Det blir en röd-gul kombination av färger och har en svart fläck i mitten.
2.
Observera vingar blixten bugg. Vingen omfattar, som kallas elytra kommer vara brun-svart och har en minut gräns ljusgul runt dem i de flesta arterna av denna insekt. Endast främre delen av vingen omfattar kommer att sakna denna färgade marginalen.
3.
Inspektera slutet av blixten fel där dess buk innehåller de organ som producerar luminiscens. Den här delen av skalbaggen kommer att vara gul-grön och större på en manlig eldfluga än på en hona.
4.
Mät längden på blixten bugg vuxen, letar efter en insekt som växer till ungefär tre fjärdedelar av en tum lång. "National Audubon Society Field Guide till insekter" konstateras att en vanlig typ av blixtar bugg hittats öster om Klippiga bergen, den Pyralis eldfluga, växer till ca en halv tum lång. Pennsylvania eldfluga, en annan omfattande slag, är fem åttondelar av en tum i längd.
5.
Undersök eldfluga larver, som har flera ben, en tillplattad tillbaka och se ut miniatyr sköldpaddor. Larverna lever på marken under stockar och annat skräp, och de har skäran formade mandibles, som de använder för att attackera sniglar och maskar, deras huvudsakliga byte. Larverna bandet ofta tillsammans, har minut fläckar som dyker upp på undersidan och larver, som de vuxna, kommer att lysa.
6.
Skilja manliga eldfluga från den kvinnliga genom sitt uppträdande . Hanarna är i majoritet, numerärt honan Lightning Bugs med cirka en 50 till 1 ratio. Hanarna är de flyger omkring med deras ljus blinkar oregelbundet. Honorna förblir stationerade på grässtrån, signalera till män som de önskar att para sig.

    
    Copyright ©2011