välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man gör fågelholkar av återvinningsbart avfall

Postad av : Jan-Olof Stoor

Bara en fågel kan älska ett hus byggda från en stinkande gammal boot eller ett papper mjölkkartong, hålls ihop med tråd och kanske sport ett nytt lager brun skokräm. Här är två fågelholkar som du kan göra med dina barn, och den vanliga material hushållet används för att skapa dem är återvinningsbart. Dessa är roligt, snabbt och enkelt projekt att dina barn kommer att njuta enormt. Uppstarten fågelholken kommer troligen sista flera häckande säsonger. Det mjölkkartong fågelholken kan förväntas väder bara en säsong.

Du behöver:
Pen eller markör
. Hobby eller kniv.
Sax.
Häftapparat och häftklamrar.
Maskeringstejp.
Gamla uppstart.
Pebbles eller kulor.
Wire eller galgar.
Tång eller avbitare.
Skruvmejsel.
Tomma 1/2-gallon papper mjölkkartong.
Mjuk trasa eller en trasa.
Brown skokräm.
Färger, markörer, dekorativa föremål.

Recycled Boot Birdhouse


1.
Hitta tyngdpunkten av ett gammalt boot genom att vrida den upp och ned. Fatta det den enda och låt den hänga från tummen och pekfingret. Flytta ditt grepp framåt eller bakåt tills axeln på skon hänger så vinkelrätt som möjligt. Använd en markör, eller penna för att markera platser där fingret och tummen var placerad vid uppstarten hängde rakt ner.
2.
Vänd på boot över och sätter ner på eget. Använd en hobby kniv för att göra ett litet hål i varje sida av vamp i bagageutrymmet där dina varumärken, precis ovanför där vamp fäster mot sulan.
3.
Klipp till en bit av tråd eller klädhängare ca 24 inches lång. Skjut ena änden av kabeln i ett hål i bagageutrymmet vamp och ut den andra. Säcken wiren igenom så att uppstarten är placerad ungefär i mitten av kabeln. Du har nu två trådar peta från båda sidor av bagageutrymmet.
4.
Vänd starta upp och ner igen. Vrid två ledningarna tillsammans hårt mot den enda i bagageutrymmet för att skapa en hängare för din fågelholk.
5.
Måla och dekorera fågelholk om du vill. Häng den i ett lugnt område i din trädgård i slutet av vintern eller mycket tidigt på våren. Snart kommer du att se små fåglar som sparvar och Chickadees dragande bomaterial i upp och ner boot fågelholk till hemman i tån på den.

Recycled Mjölkkartong Birdhouse


1.
Tvätta en tom mjölkkartong i varmt tvålvatten och skölj den mycket bra. Torka den helt med en maträtt handduk.
2.
Stäng toppen av mjölkkartong och häfta fast locket.
3.
Tear 12 -tums bitar av maskeringstejp från rullen. Använd tejp för att täcka hela kartongen. Använd en mjuk trasa för att gnugga brun skokräm över tejpade ytorna. Detta kommer att göra det ser ut skrovlig bark.
4.
Rita en 1-tums till 1 1/2-inch cirkel ca 4 inches från botten av ena sidan av mjölkkartong. Använd verktyget kniv för att skära ut cirkeln. Poke fem eller sex dräneringshål i botten av kartongen med en skruvmejsel. Poke ett ventilationshål i varje sida av förpackningen ungefär 2 inches ner från toppen.
5.
Poke ett hål genom häftas flikar i toppen av mjölkkartong. Trä en ståltråd genom hålet och häng din recyclables fågelholk i ett träd under sen vinter eller tidig vår.

    Previous:nothing
    Next:Hur hjälper maskar människor?
    
    Copyright © 2011 give2all.org