välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man gör onda lasrar

Postad av : Magnus Ekblad

Den gröna lampan på en grym laser är mycket kraftfullare än andra tillgängliga kommersiella pekare. Det är helt laglig och ger en stråle som ögat uppfattar som 50 gånger starkare än en röd laser. Göra din egen Wicked Laser är möjligt genom att anpassa en konventionell laser penna. Detta kommer att ge dig en kraftfull laserljus för mycket mindre än kostnaden för att köpa en av de kommersiella modeller

Du behöver:. .
Tidning
5-MV grön laserpekare penna.
Lödkolv.
Juvelerares skruvmejsel.
Bindning lim.


1.
Sätt tidningen ner på arbetsytan. Ta bort batterilocket i ena änden av den gröna lasern pennan. Ta ut batterierna och sätta dem och batteriet locket åt sidan.
2.
Håll grön laser penna i varje ände och vrid tills de två delarna av pennans höljet börjar att separera . Fortsätt att vrida tills limmet som håller två delar samman raster. Skruva loss höljet närmast lasern bort av andra höljet och dra försiktigt bort det och bort från lasern mekanism, som nu bör avslöjas. Sätt kåpan åt sidan.
3.
Sätt höljet håller lasern mekanism på tidningen. Dra åt skruven i slutet av lasern mekanismen med juvelerares skruvmejsel.
4.
Värm lödkolven. Håll spetsen på lödkolven för ett par sekunder mot elektronisk komponent ovanför skruven. Den elektroniska komponent som styr intensiteten på lasern har nu inaktiverat.
5.
Dra lödkolven. Plocka upp höljet med lasern mekanism i ena handen. Ta den andra hölje av laser pennan i andra handen och placera den över laser mekanismen. Skruva fast de två höljet ihop och applicera ett tunt lager av bindning lim över sömmen där de två tarmar möts. Låt limmet torka.
6.
Sätt i batterierna tillbaka i slutet av höljet och sätta i batteriet locket igen.

Tips och varningar


  • Kontrollera att lödkolven inte är för varmt när det tillämpas på den elektroniska komponenten på laser pennan. För mycket värme kan påverka resten av pennan och göra den obrukbar.
  • inte någonsin se in i ljuset från lasern penna eller rikta den mot någons ögon.
    Previous:nothing
    Next:Kennedy Space Center presenter
    
    Copyright © 2011 give2all.org