välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man gör varm utsäde peppar fågel

Postad av : Stefan Svensson

Peppar pulver eller capsaicin sammansatta från varm paprika, tillsätts ofta lös fågel utsäde, fågel klockor utsäde och kakor talg för att avskräcka hungriga ekorrar från att sluka mat avsedd att välkomna sångfåglar till gård eller trädgård. Förpackad hot-peppar fågelfrö eller paket av varm-peppar tillsats finns att köpa på flesta plantskolor eller plantskolor, men att lägga cayennepeppar till hemgjord fågeln utsädesblandningar är en relativt lätt och mycket billigare sätt att uppnå samma resultat. Capsaicin är ofarligt för fåglar utan är en "uppvärmd" påminnelse till ekorrar och andra gnagare att hålla sig borta från dyra fågelfrö

Du behöver:.
Stor bunke eller hink
. Dosmått.
Kopp svart-olja solrosfrön.
Pound påse billig vilda fågelfrö.
Cup of spruckna majs.
3 msk marken cayennepeppar.
Matsked.
Stor träsked.
Lagring behållare med lock.

Loose Hot Pepper-Bird Seed Mix


1.
Tömma väskan på vild fågel frö i en stor skål eller ren hink. Billig vild fågel utsädesblandningar innehåller stora mängder hirs utsäde och röda och vita korn Milo, men de kan göra en bra bas för hemgjorda recept fågelfrö.
2.
Mät en kopp svart -olja solrosfrön och lägga till fågelfrö blanda i skål. Hög energi svart-olja solrosfrön är ofta de första att väljas och uppäten av diskriminerande fåglarna. Dessa tunna skal frön lockar ett brett utbud av sång fåglar och mindre fåglar som Chickadees och sparvar.
3.
Lägg till ett uppmätt en kopp knäckt majs till blandningen. Många olika typer av fåglar njuta av smaken av spruckna majs, men det gör ekorrar och andra små däggdjur, som gör att lägga varma peppar till mixen ännu mer kritisk. Knäckt majs lockar också spel fåglar, såsom fasaner och ripa, till området.
4.
Mät 3 msk cayenne pulver. Lägg det i fågelfrö blanda i skål eller hink. Rör blandningen med en träslev tills cayennepeppar, frön och spruckna majs är väl blandat. Det är viktigt att se till att cayennepeppar är jämnt fördelade över hela blandningen.
5.
Överför hot-peppar fågelfrö blandningen till en stor lagring behållare med lock. Förvaras svalt och torrt. Innan du använder hot-peppar frö varje gång, ge sluten behållare en shake att omfördela cayennepeppar hela frö blandning.

    Previous:nothing
    Next:vad som är bra crappie bete?
    
    Copyright © 2011 give2all.org