välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man skapar en naturalist laboratorium

Postad av : Valon Istrefi

Om du är intresserad av att studera naturen och djurlivet, överväga att skapa en naturalist laboratorium där du kan fortsätta ditt intresse. Oavsett storlek, kommer det vara bra att ha en plats där dina verktyg och utrustning kommer att vara ostörd, och där du kan återgå till din exemplar när tiden tillåter

Du behöver:.
Skrivbord och stol
Hyllor.
Förstoringsglas.
Referens böcker.
Fotografi album.
Tång eller pincett.
Mikroskop.
Fält guider.
Notebook.
Kikare.
Kamera.
Provbehållare.
Fällkniv.
Snusnäsduk.
Första hjälpen-kit.


1.
Välj ditt space. Välj ett rum där du kan arbeta ostört. Det bör vara stor nog att rymma ett skrivbord, en stol och hyllor för förvaring av utrustning och prover som du samlar in.
2.
Köpa utrustningen som du behöver för ditt labb. Vanliga laboratorium verktyg är ett förstoringsglas, uppslagsverk, album fotografi, pincett eller pincett och ett mikroskop.
3.
Ordna din utrustning. Gruppera relaterade verktyg och exemplar tillsammans, lådor etikett och hyllor och sortera dina fackböcker efter ämne.
4.
Skapa ett fält pack att ta på din expeditioner. Den bör innehålla guider och fält, anteckningsböcker, kikare, en kamera, pincett, containrar exemplar, en fickkniv, ett förstoringsglas, en halsduk och en första hjälpen-kit.
5.
Samla dina prover. Ta dina verktyg utanför och samla stenar, mineraler, frön och prover, spillning djur och skelett i lager din naturalistiska laboratorium.

    
    Copyright © 2011 give2all.org