välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

Fakta om snapper

Postad av : Jeanette Morales

Röd snapper (Lutjanus campechanus) är stora rev fisk med en långsam tillväxt och lång livslängd. De är populära bland både yrkes-och fritidsfiskare. Tyvärr har detta hög popularitet lett till låg befolkningstäthet nivåer till följd av överfiske

Utseende

Röd snapper har röd hud och ögon, pekade analfenorna och triangulär ansikten med utstående underkäken. De kan nå 39 inches i längd och kan väga upp till 50 pounds.

Habitat

Röd snapper bor i mellersta och södra Atlanten och Mexikanska golfen vatten mellan 33 och 623 meter. Juvenile red snapper föredrar grunt vatten, medan de vuxna lever på botten nära rev eller stenar.

Diet

Röd snapper äta bytesdjur som lever på eller nära havsbotten. Detta inkluderar kungen räkor, ål, botten maskar, krabbor, randig ansjovis, kantnål och pinfish. De äter också mikroskopiska djurplankton.

Näringsvärde

Röd snapper säljs i livsmedelsbutiker och fungerade som en maträtt på restauranger. Röd snapper är mycket hög i protein. Det har också låga halter av natrium och mättat fett.

Skörd

Fiskare typiskt skörd red snapper med antingen en enda rad och krok eller flera krokar fäst en rad. Vissa fiskare skörd red snapper med spjut.

    Previous:nothing
    Next:Information om giftiga spindlar
    
    Copyright © 2011 give2all.org