välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man kan bli av flygande fladdermöss

Postad av : Magnus Ekblad

Fladdermöss lider av ett antal missuppfattningar. De är däggdjur, inte flygande gnagare. De sällan bär på rabies, har lite intresse i människors blod och faktiskt tillhandahåller tjänster för människor genom att äta insekter. Ändå gör inget av detta dem välkomna gäster inne i huset, särskilt med tanke på spillning och urin de lämnar efter sig. Oavsett om din bat problem är en skurk inkräktare eller ett fullfjädrat angrepp, följ dessa steg för att flytta den utanför där det hör hemma

Du behöver:.
Tjockt läder handskar.
Handhållna fisknät.
Lätt nät /plastfolie.
Glasfiber isolering.
Hund /katt motbjudande.

Singel Invader


1.
Samla alla i hushållet i ett inre rum och stängde dörrarna. Om möjligt, begränsa bat till ett enda rum med fönster och öppna den. Annars öppnar alla fönster genom vilka BAT kunde återvända utanför.
2.
Dim eller stänga av belysningen i de rum där fladdermusen flyger. Detta kommer att göra situationen mindre påfrestande för fladdermusen, så att den upptäcker det öppna fönstret för flykt.
3.
Om bat misslyckas med att lämna på egen hand, sätta på sig ett par läderhandskar och ta en fisknät med ett långt handtag. Använd nätet för att fånga fladdermusen.
4.
Ta bat utanför och försiktigt lossa det från nätet. Håll handskarna på för att skydda händerna från bett.

Infestation


1.
Hitta fladdermöss "övernattningsplatser område, vanligtvis en vind, takfot eller inuti en vägg, genom att observera ditt hem exteriör i skymningen, när fladdermöss låt jakten på mat. Lyssna efter ett gnisslande eller klickande ljud fladdermöss göra innan nya.
2.
Bestäm fladdermöss "ingång till detta område, med tanke på att fladdermöss kan tränga igenom öppningar så små som ett mynt. Leta efter solljus skiner in din vind under dagen att upptäcka hål. Oljor från fladdermöss kroppar kanske lämnar fläckar runt infarterna.
3.
Följ lätt nät eller en plastfolie över ingång på utsidan av hemmet, vilket gör en enkelriktad exit flik genom att hålla fast den övre delen bara över hålet. Detta gör att fladdermöss att fly för att jaga men inte får tillbaka i hemmet, en process som kallas utanförskap.
4.
När fladdermöss tycks vara permanent borttagen, plugga upp några potentiella ingångar för fladdermöss. Glasfiberisolering arbetar som ansluter material, eftersom det är irriterande för fladdermöss "hud.
5.
Spray potentiella vila områden både i och utanför hemmet med en hund /katt motbjudande.

6.
Om du inte kan ta bort en fladdermus angrepp på egen hand, konsultera en yrkesman som kan säkert och humant sätt utesluta fladdermöss från ditt hem.

tips och varningar


  • Byta utomhusbelysning med natriumlampor kommer att locka färre insekter och därmed färre källor mat för fladdermöss.
  • Installera en fladdermus hus utanför hemmet ger ett alternativ vila källa för dem.
  • Undvik att utesluta fladdermöss under sommarmånaderna, när de vårdar sina nyfödda ungar. De vuxna kommer att klämmas utanför, vilket de unga att svälta och dö på insidan, vilket, förutom att vara grym, kommer att orsaka en allvarlig lukt problem.
  • motsats till en allmän övertygelse, malkulor är inte effektiv i avvärja fladdermöss och är giftiga för människor i stora mängder.
    Previous:nothing
    Next:Information om baby fisk
    
    Copyright © 2011 give2all.org