välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

fysiska åtgärder för att lugna visa boskap

Postad av : Camilla Näslund

Arbeta med att visa boskap kan vara en stressig men givande satsning. Varje kalv har sin egen personlighet och några av de bästa kan vara lätt rädd, särskilt under showen. Det finns flera sätt att träna din kalven kan vara lugn under utställningen

Utbildning

Tillbringa tid med kalven. Läs om hur han reagerar på oväntade rörelser och företeelser så att du kan vara förberedd på hans reaktion och hålla honom under kontroll.

En bra strategi är att öva lugnande fraser med vaden. Varje gång hon blir upprörd när du tränar henne, använda en unik fras för att lugna ner henne. Endast använda denna fras, kalven kommer få veta att när du säger det, är allt bra. Detta kommer att hjälpa henne lugna ner sig snabbare.

Mediciner

Prova naturliga mediciner som främjar lugn hos djur. Det finns flera tillverkare av "boskap lugn" produkter. Se till att leta efter naturliga produkter, så att de inte innehåller något olagligt att använda i tävlingar. Använd produkten flera gånger före varje tävling för att se hur det påverkar kalven, i vissa fall har produkter som orsakats kalven att bli ännu mer upprörd. En tub med "boskap lugn" är nog för ett djur som väger upp till 1. 000 pounds.

    
    Copyright © 2011 give2all.org