välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

Varför ska folk återvinna papper?

Postad av : P-O Lennartsson

Återvinning papper är viktigt av många skäl. Vår energiförsörjning och utrymme inte är obegränsade, så att återvinna papper ökar hållbarheten i både dessa och många andra viktiga aspekter av vår miljöpåverkan

resurshushållning

En av de primära anledningarna att återvinna papper är att bevara resurserna. Den primära produkten används för att göra papper är pappersmassa. Återvinning papper minskar mängden av pappersmassa behövs och att i sin tur minskar antalet träd som avverkas. Träd är en viktig del av ett balanserat ekosystem. Även om många papperstillverkare egen mark specifikt för träd jordbruk och ersätta träd skurna med plantor för framtida bruk, är trädens tillväxt mycket långsamt. Dessutom finns det energi som används och föroreningar som uppkommer genom att skära och transportera träden till kvarnen.

Deponi utrymme

Även om det finns debatten om huruvida vi slut på deponi utrymme, det finns lite argument om huvudkomponent i våra deponier: papper. Varje ton papper tar mer än 3,3 kubikmeter deponi utrymme. Enligt Environmental Protection Agency (EPA), fyrtio procent av deponier "innehållet är papper. Och andelen av papper i deponier har varit stabil under flera decennier trots att ökningen av datorer och Internet. Även papper bryter ner mycket lättare än plast och andra former av avfall, inte bryta ner det inte särskilt lätt när komprimeringen i en deponi. Enligt EPA: s webbplats, "Forskning av William Rathje, som driver Garbage-projektet, har visat att när grävts från en deponi, kan tidningar från 1960-talet vara intakt och lättläst. "

Förbränning Minskning

Förutom att spara deponi utrymme, när folk återvinna papper, det har minskat behov av skräp förbränning. Några kommuner bränna sopor istället för att lagra det på deponi. Genom att avleda papper ur papperskorgen ström, är det mindre att bränna, så det finns mindre behov av förbränningsanläggningar och mindre aska produktion och luftföroreningar.

energibesparingsplan

Industri papper från återvunnet papper fiber kräver mindre energi än att göra papper från nytt virke. Faktum är att returpapper är beräknas använda 60 och 70 procent mindre energi och pappersindustrin är den tredje största användaren av energi i U. S. Förutom att spara energi, använder returpapper tillverkningsindustrin cirka 50 procent mindre vatten än sin oskuld motsvarighet och minskar vattenföroreningar i processen också.

Det är enkelt

Återvinning papper och pappersprodukter är mycket enkelt. Aktuella uppskattningar tyder på att 86 procent av den amerikanska befolkningen har tillgång till antingen trottoarkantssystem eller avlämning återvinning. Även om inte alla centraler eller pick-up vidtar alla typer av papper, de flesta, om inte alla, kommer att acceptera tidningar. Tidningar tar ensam upp över tio procent av deponin rymd.

Det är mångsidigt

Människor ska återvinna papper eftersom det finns ett brett utbud av produkter som kan skapas från återvunnet papper. Även pappersfibrer inte kan återvinnas hur många gånger som glas och aluminium, är det möjligt att återvinna papper fibrer omkring sex eller sju gånger. Varje gång papper återvinns, det blir en mindre klass, men är fortfarande en användbar produkt. I slutet av fibrer "användbarhet, kan de göras till presspan, vävnad eller till och med isolering.

    
    Copyright © 2011 give2all.org