välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

King Cobra orm information

Postad av : Ulf Friberg

King Cobra är världens längsta arter av giftormar, som bor i Sydostasien och i de filippinska öarna. King Cobras jaga och förtära andra ormar och göra allt för att undvika kontakt med människor, enligt Animal Corner hemsida

Storlek

Denna orm genomsnitt cirka 13 meter lång och kan väga i intervallet 20 kg. Dess stora storlek gör det möjligt att leverera en stor dos av sitt gift med en enda tugga, den reptil kan leverera tillräckligt med toxiner med ett bett för att döda så många som 20 människor.

Behavior

En aspekt beteende kung kobror är deras förkärlek för stiger upp när man känner sig hotad. Ormen kan föra den främre delen av kroppen så mycket som sex meter från marken och ser en vuxen man rakt i ansiktet.

Överväganden

Inga andra arter av orm ska bygga ett bo för sina ägg som King Cobra gör. Honan lägger cirka 50 ägg i sitt bo av gräs och sedan vaktar dem tills de unga fram, de unga kobror är mellan 18 och 20 inches lång

Missuppfattningar

ormtjusare i Indien kobror använda kung men ormarna. kan inte höra musiken. Istället känns ormen vibrationerna från ljudet och reagerar på rörelse personen och hans instrument.

Fun Fakta

King kobror brukar bo nära vatten, t. ex. en sjö, en damm eller bäck och är utmärkta simmare.

    
    Copyright © 2011 give2all.org