välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

norra vatten orm dieter

Postad av : Jonathan Nyberg

Under hela östra och centrala USA, fiskare har konkurrens. Norra vatten ormar lever floder, bäckar, damm och sjöar, och de njuta av en god fisk middag. Dessa mörkbrun och ljusbrun varelser hålla låg på borsten och områden nära stränderna och damm kanter. De är svåra att upptäcka eftersom de är väl kamouflerade och rör sig snabbt, men de är där ute-letar efter en måltid

Du behöver:
Säkerhet glasögon
. . Handskar.
Vatten.
Worm mögel.
Nonstick matlagning spray.
Pyrex skål.
Mikrovågsugn.
Plast färg.
Pappershandduk.
Sax.

Slow Fish

Northern vatten ormar har en särskilt förkärlek för långsamma eller skadad fisk. När ormarna är unga, långsamma fisk är i allmänhet den enda fisk de kan fånga. Som vuxen ormar, kommer att fiska fortfarande normalt utgör 50 procent av sin kost.

I alla fall vatten ormar äta sitt byte levande och vanligen hela. På grund av antikoagulantia i sin saliv, om en orm är byte bör fly, står ormen en bra chans att spåra det från spår av blod i escapee lämnar efter sig.

Andra Prey

Northern vatten ormar bytesdjur också ofta på grodor, maskar, salamandrar och grodyngel. Större ormar över 1,5 meter i längd ofta också jaga fåglar och små däggdjur -. Synnerhet gnagare som möss

varningar

Människor är inte offer mål i den norra vatten ormen. I själva verket är de inte giftiga ormar. De är dock aggressiv och helst undvikas. De som finner norra vatten ormar på eller nära deras egendom skulle göra bäst att undvika problem med dem.

Var speciellt uppmärksam på dessa ormar under varmt väder och i områden med betydande bestånd av mindre fisk, grodor, grodyngel och salamandrar.

    
    Copyright © 2011 give2all.org