välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man kan lugna en icke giftig orm för poserar

Postad av : Jeanette Morales

Många gånger på området hittar du en orm som du verkligen vill fotografera, men det bara kommer inte att sitta stilla länge nog för dig att få en bra bild. Ibland kommer de bara vara super flyktig så fort du plocka upp dem, och ibland kommer de verkar lugn tills du lägger ner dem, då de kommer ta av till närmaste skydd. Här är hur jag slappna av dem för gott fotografier

Du behöver:. .
Snake
En liten gömma att du kan bära med dig (i.
e.
 en liten blomkruka, deli Cup, kommer även en mössa arbete).
Kamera.


1.
Se till att din dölja har ett hål, kanske 2 cm i diameter eller så, vid sidan om. Sätt gömma på marken och rikta ormar huvudet i hålet. Chansen att det kommer att gå rakt in i det, och spole.
2.
Se vad du använder för dölja är tillräckligt liten att den ihoprullade ormen kan känna åtminstone en av sidorna , eftersom det kommer att göra ormen känner sig trygga, vilket bidrar till den slappna av.
3.
Låt ormen stanna kvar i sin "säkra zon" för ett par minuter. Jag använder denna tid för att få min kamera som inrättas på deras stativ om jag använder en, och få den fokuserade och redo att skjuta.
4.
Ta bort skinnet och ormen bör sitta ringlade upp på marken. Nu kan du använda en liten pinne för att finjustera till ormen. Till exempel kan du vända på huvudet lite för att få en bättre spegling i ögat, höja sitt huvud om det är inne i rullar, etc.
5.
Nu bara ta dina bilder och låta ormen vara på väg.

tips och varningar


  • jag försöker använda något som solljuset inte kan lysa igenom. Jag tror att inital chocken av ljus när du tar bort dölja hjälper till att hålla ormen på ett ställe för de extra sekunder kan du behöva för att få det ett skott du är ute efter.
  • Plocka aldrig upp eller kontakt med någon orm som du inte är 100% positiva om det är eller kan vara giftig.
    
    Copyright © 2011 give2all.org