välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

cottonmouth orm livsmiljö fakta

Postad av : Camilla Näslund

Cottonmouth ormar kräver en varm livsmiljö som innehåller bräckt, långsamtgående vatten som dammar, diken, sjöar, myrar, och tyst floder. De är hemma i sydöstra USA från Virginia till Florida, och så långt västerut som östra Texas

Geografi

Cottonmouth ormar är hemma i sydöstra USA. De är vanliga i södra staterna Virginia, South Carolina, Georgia, Mississippi, Florida och Louisiana och östra Texas, och finns vanligen i närheten av varma kroppar med stillastående vatten.

Typer

Cottonmouth ormar kallas ofta Vatten mockasiner eller mockasiner. Två underarter är hemma i USA, den östra cottonmouth och Florida cottonmouth. The Florida cottonmouth är begränsad till den djupa södern.

Missuppfattningar

Cottonmouth ormar är giftiga Näsgropsormar som stora triangulära huvuden och vita munnen med distinkta huggtänder. De är simmare, jakt på natten och solar sig på stenar och trädgrenar för dag. De gör en dramatisk öppen mun displayen när hotade men kommer inte att bita om inte upprörd.

Identifiering

Cottonmouth ormar växa till cirka 30 till 48 inches lång och har tydliga bruna bandad markeringar på ryggen medan de är unga som långsamt blekna med åldern. Deras magar är olivolja grå och trynet är blekare för att resten av deras huvuden, med mörka linjer bredvid varje näsborre.

Varning

Cottonmouth ormar har ett rykte om att vara mycket aggressiv, men oftast kommer de inte att bita om de inte är trampad på eller plockas upp. Deras gift hindrar blodet från att levra i bitna området och påverkar inte nervsystemet. Om en cottonmouth påträffas i naturen, lämna den ensam och gå vidare.

    
    Copyright © 2011 give2all.org