välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man identifierar Missouri spindlar

Postad av : Magnus Ekblad

Det finns många olika typer av spindlar som bor i de södra regionerna i USA, och vissa är även hemma i Missouri. Några av dem är giftiga, vissa av dem är ofarliga, och några av dem bidra till att minska antalet skadeinsekter bor runt våra hus. Men om du får besök av en av dessa åtta-benta vårdnadshavare är det viktigt att veta hur man identifierar olika typer av spindlar så att vi kan berätta vilka som är farliga och vilka som kan vara lugnt flyttas utanför.
1.
Bedöma hur stor spindeln är genom att titta på längden på sin kropp och längden på benen.
2.
Kontrollera om spindeln har en kropp som är 1 tum eller mer i längd utan även benet span. Om den gör det, är spindeln troligen en sex-spotted fiske spindel, tarantula eller svart och gult trädgård spindel. Om spindeln har en kropp som är mindre än 1 tum lång utan även benet span, hoppa till steg 6.
3.
Uppskatta hur lång spindelns ben span är. Om benet span är cirka 3 inches lång och spindel är en ljusbrun färg med ljus och mörk grå märkning, kan det vara en sex-spotted fiske spindel. Dessa spindlar trivs nära vatten eller mörka, fuktiga platser. De kan springa över vattnet för att jaga efter byten de inte upprätthålla en webben, och de är bara giftiga nog att orsaka mindre rodnad och nekros i närheten av deras bett.
4.
Kontrollera om spindeln är en Tarantula. Om spindel har en nära ben span på 2 eller 3 inches i längd och det är mörkt brun med en mycket hårig utsida, kan det vara en Tarantula. Tänk på att spindeln kan vara mindre och ändå vara ett tarantula om det inte är fullvuxen. Fågelspindlar inte utgör något hot mot människor, varför många väljer att hålla dem som husdjur.
5.
Kontrollera om benet spännvidd spindeln är ca 2 1 /2 inches lång, och leta efter gula och svarta fläckar med en vit område nära huvudet. Om din spindel passar denna beskrivning, är det sannolikt att bli en svart och gul trädgård spindel. Bites resultera i endast mild klåda och svullnad i ett par dagar, men det tros dess biter kunde injicera en liten mängd av nervgift också.
6.
För mindre spindlar, försök inte att mäta benet span. Det är mycket lättare att berätta dessa spindlar isär genom att leta efter olika egenskaper eller märkning. I Missouri, skulle dessa spindlar vara djärv hoppande spindlar, svarta änkor, brun spindlar enstöring, ås-faced spindlar blomma, tratt-webben spindlar eller HINNAKTIG spindlar kupol.
7.
Titta noga på spindeln att se om den är svart med en vit markering på ryggen. Även om spindeln hoppar runt, detta är en annan stor tecken på att spindeln du tittar på är ett djärvt hoppande spindel. Dessa spindlar är aggressiva och Spunky, med bett som gör ont men saknar farligt gift.
8.
Titta på färgning av spindeln och se om det är svart med en röd timglas- mönster på sin sårbara. Om det är, är det nästan säkert en svart änka. Dessa spindlar har extremt giftiga gift och allmänt hänga upp och ner från sina grova, stökigt duk.
9.
Kontrollera om spindeln är brun och slät med en fiol-mönster på sina tillbaka. Om det passar denna beskrivning, är spindeln troligen en brun enstöring spindel. Dessa spindlar är giftiga, aggressiva, och de åtnjuter gömmer sig i mjuka platser som armar och ben med kläder, sängkläder, kuddar eller mer än någon annan spindel i Missouri.
Tio.
Kontrollera för att se om spindeln är färgglada och hittade bland en grupp av blommor. Om det är, är spindeln troligen en ås i ansiktet blomma spindel. Dessa spindlar är en typ av krabba spindel, och de kommer att vänta på intet ont anande bin eller fjärilar att landa i närheten av kluster av blommor. Ridge-faced blomma spindlar är inte farliga för människor.
11.
Leta efter en närliggande håla och en trattformad webb ledande eller delvis leder till håla. Om du kan hitta en sådan håla, är spindeln förmodligen en tratt-web Spider. Dessa spindlar är ofarligt för människor och är bra på att fånga skadedjur utanför ditt hem. De är sällan inomhus.
12.
Undersök spindel för en gul och svart färg, och se om det är nära på hängande från en kupolformad webben. Om det är, du troligtvis har en HINNAKTIG kupol spindel på händerna. Dessa spindlar är inte farliga om du inte är en insekt.
13.
Om inget av dessa steg lett dig till en identifiering av spindeln i fråga, prova att skicka en bild till en biolog på område eller kontakta en giftcentral om biten. Du kan också prova en online-resurs som är upptagen under Resurser nedan.

Tips och varningar


  • Spider identifiering är knepigt verksamhet om du slakta din åttabenta besökare. Försök att undvika att dunka en spindel till döden om du vill veta vad det var senare.
  • alltid söka läkarvård om biten av en giftig spindel. Allvarliga symtom kan inte börja visas så länge som åtta timmar efter den inledande bettet. Om du kan, försök att fånga den spindel som bet dig så att du kan presentera den för medicinska tjänstemän för identifiering.
    
    Copyright © 2011 give2all.org