välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

att introducera barnen till vandring

Postad av : Ulf Friberg

Önskar du att du och dina barn kunde tillbringa mer tid utomhus och få dem bort från TV och videospel? Om du inte är en vandrare dig själv, hur ska du börja?

Svaret är docent-bly vandringar ordnas via din lokala stad eller parker län och fritid institution eller grupper som Sierra Club eller Nature Conservancy. De har bra program som leds av informativa frivilliga. Det är ett roligt sätt att få dig och dina barn utanför

Du behöver:.
Bekväma skor
Kläder i lager.
Rikligt med vatten.
Kamera.


1.
Ring din lokala parker och rekreation avdelning eller någon av de nationella grupper som Audubon Society, landskapsvård eller Sierra Club. Du kan också kolla in deras hemsidor. Många av dem har lokala program som erbjuder en rad möjligheter att vandra utomhus med en docent (volontär guide).
2.
Kolla in svårighetsgrad och i fokus för vandringen. Vissa vandringar syftar till konditionsträning, medan andra syftar till att lära om naturen. Även vandringar sträcker sig från svåra (för den erfarne vandraren) till lätt (för familjer med små barn). Jag bor i Orange County, Kalifornien, och mina barn och jag registrera lördag morgon vandringar under sommaren. Genom dessa program har mina barn lärt sig om lokala plantlife, djur-tracking, och marinbiologi och har på skyddade platser som är otillgängliga för allmänheten utom genom dessa program, från gamla ekskogar med en otrolig känsla av sinnesro att grottor av naturliga fjädrar fylld med ormbunkar.
3.
Du kan också ringa lokala djurparker eller natur tolkande centra. Deras program är oftast mer inriktade på utbildning om ett specifikt ämne, snarare än vandring, men det är ett annat enkelt sätt att få dina barn där ute.

Tips och varningar


  • Ta med kameran-vi har tagit bilder på Rödstjärtad hökar och en gång, en uggla sover mindre än en meter bort från stigen. Min son älskade det!
  • Din guide visar dig om det finns någon Poison Ivy eller gift ek längs stigen. Det är ett bra tillfälle för barnen att lära sig identifiera dessa växter.
  • Påminn dina barn, om du är vandring i en skyddad bevara, att de skulle ta något men bilder och lämna inget annat än fotspår.
    
    Copyright © 2011 give2all.org