välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man kan locka Bluebirds till din trädgård

Postad av : Jonathan Nyberg

Våren är i luften, och östra Bluebirds tänker inhemska. I slutet av vintern eller tidigt på våren börjar den härliga robin-breasted östra bluebird letar efter ett hem. Genom att strategiskt placera Bluebird hus i din trädgård eller gård, kan du få timmar av njutning när du ser dessa underbara varelser ihopkoppling av, bygga bon, och höjer klorna på lilla Bluebirds

Du behöver:. .
Bluebird House
Post.


1.
Välj en öppen plats. Bluebirds bebo öppna gräsytor och parker. Vidare tycker Bluebirds inte en folkmassa. Om du önskar att resa mer än en Bluebird hus, lokalisera husen minst 100 fot från varandra.
2.
Välj utseende på Bluebird hus som bäst passar ditt landskap. Bluebird hus finns i många olika stilar: urholkad loggar in på metallrör erbjuda både en naturlig stil häckningsplats och frihet från många typer av rovdjur. Lådor tillverkade av 1 x 6 styrelser är praktiskt och billigt och kan göras med en sida eller tak som är i gjuten aluminium rensningsdelen och övervakning.
3.
Ställ en tjänst eller ett rör i marken som gör att Bluebird hus till cirka 5 m från marken. Medan Bluebirds kommer att bo på högre höjder, övervaka fågelholk och rensar ut gamla bomaterial blir lättare om huset ligger på en nivå som är bekväm utan att klättra.

Tips och varningar


  • Golvet i Bluebird hus ska vara 4 x 4 eller 5 x 5.
  • Öppnandet av en Bluebird hus ska vara 1 1 /2 till 1 16/09 inches och ingen större, för att förhindra att staren från att tillskansa sig holken.
  • Öppningen bör vara 6 "över golvet i holken.
  • Huset bör inte en abborre, som Bluebirds inte behöver en abborre, och sparvar kommer att motarbetas.
  • Hål borras nära toppen av huset kommer att tillåta ventilation.
  • hål som borrats i botten av holken kommer att möjliggöra dränering i pyser händelse regnvatten i lådan.
    Previous:nothing
    Next:hur man kan locka en Aquarius
    
    Copyright © 2011 give2all.org