välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man klappa en kanin

Postad av : Stefan Svensson

Klappa en kanin kan vara en givande upplevelse för barn och även en del vuxna. För säkerhet och maximalt kanin komfort, följ dessa enkla steg
1.
Som med de flesta djur, kaniner bästa närmade framifrån. Om det kan se dig, är det mindre troligt att överraskad av ditt försök att klappa den. Sakta närma sig kaninen och visa din hand. Sträck ut din hand mot djuret och låt det lukta fingrarna i några sekunder.
2.
När kaninen används för att din närvaro, flytta handen till övergripande baksidan av djuret. Utan att använda för mycket kraft, börja lätt petting det. Använd inte för mycket kraft. Starta en tum eller två bort från huvudet och stroke tillbaka mot den bakre delen av kanin. Fortsätt att klappa det så länge både du och kaninen är uppfyllda. Under de tidiga stadierna av klappa, inte klappa huvudet. Förtida huvud strök kan göra att djuret känner sig obekväm.
3.
Om kaninen är bekväm med din klappa, kan du börja att röra huvudet. Var försiktig med kanin öron och ögon, som båda är mycket känsliga. I det osannolika fallet att kaninen biter dig eller ditt barn, rengöra och desinfektera såret. Om det behövs, se en läkare.

    
    Copyright © 2011 give2all.org