välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

Hur fungerar en tatuering arbete nätaggregat?

Postad av : P-O Lennartsson

Vilken Tattoo nätaggregatet används på

En tatuering strömförsörjningen är en liten låda som används för att leverera makt för att modern tatuering maskiner. Generellt finns det två uttag på nätaggregatet-en som går direkt till tatuering maskin och en som går till en fotpedal som styr strömmen till tatuering maskinen. Beroende på kvalitet blir en tatuering strömförsörjning köras på en, två eller tre ampere.

Typ av kraft som i en Tattoo Power Supply

En tatuering nätaggregat rinner bort av 110-volts växelström. Det omvandlar 110-volt AC (växelström) makt, som är en ostadig varierande ström, att en mer konsekvent på 12 volt DC (likström) makt. DC är mycket mer pålitlig och stabil än AC, varför detta görs, eftersom det ger en mer konsekvent makt till tatuering maskinen. Detta hjälper tatuerare producera konsekventa linjer som en tatuering ges.

Använda Tattoo nätaggregatet

En knopp kallas reostat styr hur mycket spänning som skickas till tatuering maskinen. En tatuerare kommer att anpassa denna kontroll för att öka eller minska effekten, beroende på vilken typ av tatuering maskin han använder. Tattoo maskiner, så kallade liners och shaders, kräver olika mängder energi för att fungera korrekt.

    Previous:nothing
    Next:om bidrag för grön energi
    
    Copyright © 2011 give2all.org