välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man rengör vätskesystem väska

Postad av : P-O Lennartsson

Alla älskar fukt väskor för deras bekvämlighet och robusta egenskaper. De är bra att campa med, vandra med och ta på en lång cykeltur. Nackdelen med dessa väskor är hur svårt det kan vara att rengöra dem ordentligt. Många avbryta den reningsprocess för att spara tid, och avveckla bli sjuk av de föroreningar som finns kvar i påsen efter långvarig användning och otillräcklig städning. Denna artiklar kommer att visa hur du rengör din hydrering väska ordentligt

Du behöver:.
Hydrering väska
. hydrering väska rengöringssats.
tvål.
blekmedel.


1.
flesta camping utrustning, inklusive Ruck säckar, ryggsäckar, koffertar och resväskor, camping mat kit och camping hydrering påsar blir smutsiga och måste rengöras noggrant efter varje användning. Rengöring läger leveranser hjälper dem längre och förbli i toppskick. Camping leveranser som behandlar matlagning eller förvaring av livsmedel måste ges extra uppmärksamhet i syfte att förebygga risken för sjukdom. Din hydrering påse bör vara en av de första sakerna du rent när du kommer tillbaka från en vandring eller annan aktivitet.
2.
Töm allt kvarvarande vatten eller dryck från hydrering väska. Ta bort urinblåsan från de skyddande tyg väska och tvätta påsen enligt tillverkarens anvisningar. De kan oftast har i maskinen med hjälp av kallt vatten och en icke-judiska tvättmedel utan problem, och sedan hängde upp lufttorka.
3.
Ta hydrering påsen sönder och ta bort locket från hydrering urinblåsan och sänk ned i varmt vatten och diskmedel. Använd den speciella borstar i din rengöringssats för att rengöra djupt in i urinblåsan, med särskilt beaktande av de inre hörnen och området kring öppningen och slangen fastsättning. Skrubba utsidan av urinblåsan, den gemensamma jordbrukspolitiken, ventil och slang.
4.
Ta bort munstycket från slangen, om den är löstagbar och låt ligga. Använd mindre borste för att rengöra insidan av slangen. Upprepa med munstycket och alla andra bitar av hydrering väska eller hydrering ryggsäck.
5.
Fyll en ren diskbänk med varmt vatten och tillsätt en kapsyl av flytande blekmedel. Doppa varje del av hydrering ryggsäck i blekmedel vatten för att sanera den för ungefär en minut, ta sedan bort och lufttorka. Din hydrering väskan är nu rent och desinficeras, och är klar för användning.

    
    Copyright © 2011 give2all.org