välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man sparar Robins andra övervintrande fåglar under sträng kyla och snö

Postad av : Jeanette Morales

Vi tar för givet att allt vilt kan överleva dåligt väder, oavsett vilken tid på året. Men det är inte alltid så. När människor hop ett plan från Virginia till Maine, och vid ankomsten de inser en dålig snöstorm är på väg, vad kan de göra? Hunker ner eller gå tillbaka till Virginia på nästa flyg ut.

fåglar löper en större risk, och instinktivt inte "hop en flygning mot ett varmare område, eftersom det skulle innebära dagar av hårda villkor för resor, sannolikt med brist på mat hela vägen, och ingen garanti för att de inte skulle dö av svält ändå. Fåglar har till tufft ut, men mänsklig medverkan kan göra skillnad i att rädda en hel art inom ett visst område

Du behöver:. .
Beroende av fågel utfodring
Utomhus ext.
 sladden.
Fågelfrö, talg, frukt, bär.


1.
Lär känna din lokala fågelarter och vilka typer är bara runt säsongsvis. Robins vanligtvis lämna norra USA under vintern och Juncos visas där från Alaska och Canada.
2.
Uppmärksamma utsäde äter från dem som äter proteiner såsom myror, flygande insekter och maskar. Många människor tror att sätta just utsäde ut på vintern, är tillräckligt, men med den globala uppvärmningen, är icke-utsäde ätare allt norr och sedan fastnar utan mat av plötsliga stränga vintrar. Robins migrera normalt till Baha halvön och södra klimat, men vissa är faktiskt bosatta i mildare områden. Vid kall snaps, kan de dö. Det finns inget sorgligare än att se en förvirrad rödhake söker icke-existerande mat i snön.
3.
Fortsätta att sätta ut frön, blanda proteinrika tistel för guldfiskar med din vanliga blandade fågel utsäde. Goldies äta lite annat, och om de fastnar i en vinterstorm innan de vandrar, kan de dö av brist på det. Du kommer till stor nytta genom att mata dem eftersom deras ljusa färger och glada låtar är som att ha en gård full av vilda kanariefåglar året runt.
4.
Försumma inte insekter som äter arter som kräver kött, fett och torkad frukt, som gärdsmyg, rödhake och hackspettar. Du kommer åter dra en belöning genom att bevara dem, för deras prisade färdigheter som insektsätare på sommaren. Wrens betar på allt som körs, hoppar eller flyger nära marken. Hackspettar och flimrar kommer att rensa din gräsmatta av myror och larver, plocka skalbaggar och fluglarver ur din hängrännor, och hålla din träd felfria.
5.
Robins inte besöka utsäde matare eller förväntar sig att hitta sin egen mat där, så du måste vara kreativ om att erbjuda dem något på vintern matare. De kan undersöka för russin, korinter, hackade upp äpplen, päron, apelsiner, och alla sorters bär, de kan äta bröd och mjukas upp eller mosade hund uppblött. När hitta den, köttfärs och rakade talg är bra livsmedel, men ofta alltför fryst fast dem att äta, och blir snabbt hamna hos hackspettar och nötväckor.
6.
Robins behöver vatten under vintern och kan besöka en uppvärmd fågelbad. Lägga till en uppvärmd hund maträtt på en närliggande plattform fyllt med mjölmask och daggmaskar under mossa och sågspån är en metod för att förse dem med levande måltider. Den uppvärmda botten håller maskar levande för Robins att gräva upp. Om du har en bosatt robin, kan du kanske spara den för att se ytterligare ett år i ditt område.

Tips och varningar


  • Plantering buskar vars bär och frukt kan finnas kvar på anläggningen genom en stor del av vintern, såsom känslor, bayberry och snöbär, sumak, rönn, apel, Hackberry, hagtorn, röd ceder, hög buske tranbär, fläder och choke körsbär, kommer att locka och behålla Robins andra fåglar.
  • Robins är skickliga insekt rovdjur som häckar i bostadsområden, vilket gör att de riskerar katter och människor lika.
  • bekämpningsmedel i gräsmattan utsäde eller gödsel gift insekter som Robins beroende av för livsmedel, och ibland fåglarna själva.
    Previous:nothing
    Next:att introducera barnen till vandring
    
    Copyright © 2011 give2all.org