välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur förstå din astrologi stigande tecknet

Postad av : Jeanette Morales

För att förstå din astrologi stigande tecknet du behöver ta reda på det tecken som var på den östra horisonten vid din tid för födelsen. Horisonten är den exakta plats där en person tittar åt öster som solen går upp först ser solen visas på morgonen. Detta tecken ändras var 2 timmar, så det är viktigt att använda din exakta födelsetid
1.
Skaffa en kopia av din födelseattest att vara säker på att du har den exakta tidpunkten för din födelse, då även 1 eller 2 minuter kan göra skillnad att hitta exakt stigande tecknet.
2.
Beräkna din astrologi stigande tecknet genom att använda online astrologi programvara eller hitta en astrolog för att göra det åt dig.
3.

Koppla in tid, datum och plats för din födelse till astrologi programvara för att få din stigande tecknet.
4.
Sväng referensmaterial online eller i astrologi böcker om just din stigande tecknet. Ascendenten i astrologi visar skillnader i människors temperament, yttre personlighet, utseende och hälsa -. . Även om de har samma födelsedag
5
Hitta det stigande tecknet eftersom den är avgörande Husen dina planeter befinner sig i. Husen din solen, månen och planeterna är placerade i, tillsammans med de tecken som var i vid din födelse, är unika för dig.
6.
Förstå att för det mesta, men inte alltid, är din astrologi stigandetecknet tecknet på att reglerna diagrammet. Det är repetitiva tema ses i diagrammet.
7.
Titta på din astrologi stigande tecknet som ditt personliga och unika sätt att se på världen. Precis som första titt på solen ser något nytt som den stiger över horisonten, du har för ditt unika sätt att se världen som fastställs i astrologi av vad som var på horisonten av din värld när du föddes.

    Previous:nothing
    Next:hur man kan se norrsken
    utvalda artiklar
      
      Copyright © 2011 give2all.org