välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

vit ibis kost

Postad av : Charlotte Wannberg

Den vita ibis, Eudocimus albus, bosatt i södra delen av USA, i Centralamerika och i norra Sydamerika. Även kräftdjur är den främsta källan till mat för fågeln, de äter också insekter och andra vattenlevande djur

Typer

Även den vita ibis "diet varierar, krabbor och unga kräftor normalt bestå av deras standard diet. När födosök på land, kommer fågeln äta olika insekter, ormar och snäckor. Andra stapelvaror inkluderar grodor, småfisk, och maskar.

Letade i resterna

ibis har en lång böjd lagförslag, vilket gör det till en idealisk jägare i vatten. Fågeln lägger sin proposition i vattnet, och med en svepande rörelse, söker genom lera och gräs för byte. Medan födosök, upptäcker det mat genom beröring, och drar bytet hela. Ibis vallfoder också på land, även om det är mer beroende på sikt än på beröring när du gör så.

Fun Fakta

Den vita ibis är känd för att stjäla mat från andra fåglar av deras samma art. Andra större fågelarter är dock kända för att ta mat från dem. Dessutom, en vit ibis andra fåglar kommer att jaga i området har nyligen jagas, eftersom de vet livsmiljön för bytet har störts.

    Previous:nothing
    Next:saker som äter gräshoppor
    utvalda artiklar
      
      Copyright © 2011 give2all.org