välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

kid verksamhet i södra Kalifornien

Postad av : Stefan Svensson

Southern California är en idealisk plats för barn. Det är fullspäckat med aktiviteter för barn som exciterar nyfikna sinnen och ge äventyr. Huruvida barn njuter av spänningen i nöjesattraktioner, navigerar ett lok eller en lugn promenad genom djurparken, du är säker att hitta en aktivitet att glädja ditt barn.

Sea World

Sea World i San Diego har det marina livet visar och åkattraktioner för alla åldrar. Den "Tro" visa funktioner Shamu valen, utför en koreograferad rutin med hjälp av en tränare. Den sjölejon visar spänning publik som sjölejonen utföra roliga musikaliska och tv-show sketcher. "Elmo's Flying Fish" är en resa som svingar genom luften ett par meter från marken. "Bayside Skyride" transporterar passagerare högt upp i luften längs en stålvajer för att kunna se himlen över Mission Bay.

Sea World
500 Sea World Dr
San Diego, CA 9213Cbr /> 800-257-4268
seaworld. com /sandiego

Legoland

Legoland funktioner naturlig storlek Legos som kommer topp och utmana barns fantasi. Miniland USA byggdes med hjälp av 20. 000 tusen Legos att konstruera kopior av amerikanska landmärken. Detta kan ses från många delar av parken. Imagination Zone är ett område för barn att njuta av gratis spela och bygga Lego skapelser. Det finns också Lego djur i hela parken. Duplo Village hus i naturlig storlek Lego giraffer, lejon och zebror i den afrikanska savannen. Legoland har också en mängd olika nöjesfält rider.

Legoland
1 Legoland Dr
Carlsbad, CA 92008
760-918-5346
Legoland. com

Orange Empire Railway Museum

Orange Empire Järnvägsmuseum hus historiska lok och spårvagnar som besökare kan se. Köpa en biljett ger besökarna en heldags pass att rida rälsen eller en vagn genom stan. Barnen kan även hjälpa manövrera loket.

Orange Empire Railway Museum
2201 South A St
Perris, CA 92570
951-943-3020
oerm. org

California Science Center

California Science Center är komplett med tre våningar av interaktiva skärmar. Kunniga medarbetare är tillgängliga för att svara på barnens frågor och att leda experiment och demonstrationer. Det finns också en upptäckt utrymme för yngre barn att utforska. De uppvisar är både grundläggande och komplicerade, och omfattar en rad ständigt föränderliga teman. De Science Center huserar en IMAX teater där föreställningarna är säker på att spänningen gäster.

California Science Center
700 Exposition Park Dr
Los Angeles, CA 90037
323 -724-3623
californiasciencecenter. org

Santa Ana Zoo

Santa Ana Zoo sitter på 20 tunnland och skryter med att ha 50 apor under vistelse på hela tiden för att underhålla sina unga besökare. Det Zoofari Express är en sex-bil persontåg som färdas genom parken. Den Crean Family Farm finns på plats och har en liten djurpark för unga gäster som vill komma nära husdjur.

Santa Ana Zoo
1801 E. Chestnut Ave.
Santa Ana, CA 92701
714-836-4000
santaanazoo. org

    Previous:nothing
    Next:hur man beräknar restider
    
    Copyright © 2011 give2all.org