välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

sätt att spara energi på kontoret

Postad av : Valon Istrefi

Kontorsbyggnader förbrukar mer energi än någon annan typ av kommersiella fastigheter, med 19 procent av det totala antalet kommersiella energi som förbrukas i USA, enligt det amerikanska Energy Information Administration. Majoriteten av energi som används i kontorsbyggnader är el. Lyckligtvis finns det flera sätt att spara energi på kontoret.

Stäng elektroniska apparater när de inte används

Datorer och annan elektronisk utrustning har en stand-by läge. Det är bättre att vända den enheten när du lämnar kontoret för dagen eller om du inte tänker använda enheten på ett tag. Enligt universitetet i Houston, en dator i stand-byläge kan konsumera upp till $ 100 per år i energi.

Ta trappan istället för hissen

En hiss använder mycket el. Ta trapporna istället för en hiss om du kan, speciellt om du är den enda väntan på hissen vid den tiden.

Minska din användning av papper

Den genomsnittliga kontoristen i U. S. använder 10. 000 ark papper varje år, enligt US Environmental Protection Agency. Papper, naturligtvis kräver trädfällning och energi krävs för att göra och transportera papper. Minska din pappersförbrukning genom att skriva ut bara när du absolut måste göra det. När du skriver ut, försök att skriva ut dubbelsidigt.

Inköp smart energi strimlor

Varje bit av elektrisk utrustning fortsätter rita små mängder energi, så länge den är inkopplad Smart-energi remsor upptäcka när en anordning eller elektronisk anordning inte används och sedan skär av strömmen vid utloppet. Detta hindrar apparaten från suger energi när den inte används.

Släck lamporna

De flesta kontor lämna sina lampor på under dagen, medan några lämnar dem 24 timmar om dygnet. Stänga av lamporna i rum som inte används är det enklaste sättet att minska energiförbrukningen på ett kontor. Kontrollera pausrum, kopiering och mötesrum att se till att lamporna är släckta när rummen är lediga. Om du kan styra belysningen i ditt arbete rymden, släcka ljuset när du lämnar det utrymme för en längre period.

    
    Copyright © 2011 give2all.org