välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur du ansluter knivsmed hammare transformatorer

Postad av : Stefan Svensson

Den Cutler Hammer Company, som grundades av Harry Cutler och Edward Hammer 1893, förvärvades av Eaton företaget 1978, men har fortfarande kvar varumärke. Cutler Hammer tillverkar tusentals typer av transformatorer för industriellt bruk, transformatorstationer makt och kommersiella elbolag makt. Endast behörig och legitimerad elinstallatörer ska försöka koppla upp Cutler Hammer transformatorer. Installationen layouter måste konstrueras med kvalificerad elingenjörer. Du måste ha omfattande elektriker och elnät arbetstagarens kompetens att veta vad som gäller hårdvara och verktyg att välja, och hur man använder dem. Du måste också vara väl bevandrade på nationell elektriska koder, som gäller i alla hookup förfaranden

Du behöver:.
Ett komplett urval av elinstallatörer och kraftledningar arbetstagarnas verktyg, inklusive skopa lastbil och kraftledning isoleringsmaterial och säkerhetsanordningar.
Ett komplett urval av industriella elektriska installationer hårdvara och material.


1.
Förbered kraftledning som du ska ansluta transformatorn enligt ditt företags standardrutiner praxis. Inte avviker från dessa metoder. Ditt liv beror på det.
2.
Anslut den primära av transformatorn enligt din elektroingenjör särskilda anvisningar med den specifika hårdvara designad i layouten.
3.
Koppla in den sekundära av transformatorn enligt din elektroingenjör särskilda anvisningar med den specifika hårdvara designad i layout.
4.
Ta bort alla säkerhetsanordningar från elnätet innan du lämnar. Om din förfarandet hade du stänga av strömmen, slå på den igen genom att de förfaranden beställts av ditt företags politik.

tips och varningar


  • Om du har en Cutler Hammer transformator som du förvärvade från en övergiven fabrik eller liknande källa, och tror att du hittar något bruk för det i ditt hem och vill koppla upp, vänligen avstå från att ens försöka göra det. Om du inte vet exakt vad du gör, hålla det som en dekoration eller en konversation bit bara.
    Previous:nothing
    Next:vad är extracellulärt andning?
    
    Copyright © 2011 give2all.org