välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

vad är en 750kw vindkraftverk?

Postad av : Jonathan Nyberg

Vindkraftverk omvandlar vinden till elektrisk energi. Vinden driver på en propeller och vänder det, som blir en generator som producerar el. För kraftproduktionssektorn kapacitet beror på storleken på generatorn, propeller och medelvind

Du behöver:. .
Måttband eller linjal
Miniräknare.
Radarn.
Motståndskoefficient diagram.

750 kilowatt

Vindkraftverk finns i olika storlekar beroende på deras kapacitet. En 750 kW enhet producerar tillräckligt med ström för 350 hem. Däremot kan en 2-megawatt enhet kan driva 1. 000 bostäder.

vindkraftverk

Grupper om vindkraftverk placeras i ett område tillsammans för kommersiell kraftproduktion kallas vindkraftverk, eftersom verken skörd makt vinden för att producera el. En 750 kW turbin är tillräckligt stor för att fungera som en del av en vindkraftspark.

Home Use

mindre enheter såsom 2,5 kW och 6 kW viljestyrka små och stora hem med en viss potential för att sälja överskottet tillbaka makten till elbolag. Dessa enheter är ungefär lika lång som en vanlig telefon stolpe.

Vind Krav

Kontinuerlig vind på höjden av turbinen är nödvändiga för ett välfungerande kraftproduktion. Även vindkraftverk verkar på vindhastigheten så lågt som ett par miles per timme, högre hastigheter ger mer makt. Vindkraftverk begränsa hastigheten på bladen att förlänga deras liv. Wind Farm Resurser, en tillverkare av turbiner, anser att dess 750kW turbin som en pålitlig energikälla för svaga elnät i avlägsna områden.

Hybrid Vindkraftverk

Vinden är ostadig i bästa och lösningen på perioder utan vind är en hybrid enhet som använder solceller, dieselmotorer eller båda. Dessa enheter första hand förlitar sig på vinden för makt och falla tillbaka till en alternativ energikälla för att driva generatorn.

    Previous:nothing
    Next:hur man beräknar tråd dra spänning
    
    Copyright © 2011 give2all.org