välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man blir en orkan jägare

Postad av : Magnus Ekblad

Storm Chasers blir allt vanligare. Men när det kommer till stora stormar som en orkan, har en person att vara motiverad och professionell. Bli en orkan jägare-här är hur man gör det

Du behöver:
skrivbord och stol
. Hyllor.
Förstoringsglas.
Referens böcker.
Fotografi album.
Tång eller pincett.
Mikroskop.
Fält guider.
Notebook.
Kikare.
Kamera.
Provbehållare.
Fällkniv.
Snusnäsduk.
Första hjälpen-kit.


1.
Lär dig allt du kan om orkaner. Orkaner är stora, farliga stormar. Kunskap kan vara nyckeln till överlevnad i en så stor storm särskilt om du befinner dig mitt i sitt raseri. Reda på vilka villkor form orkaner. Om du vill gå med i en orkan team, du kommer att behöva veta ditt ämne.
2.
Ta examen i meteorologi, oceanografi eller någon annan närstående geovetenskap fält som studier väder och vädermönster. Återigen, samma anledning-att you'll behöver veta allt om vad en orkan är innan du kan gå med i en grupp som jagar dem.
3.
Delta i United States Air Force Reserver och arbeta för att bli en del av eskadern som faktiskt flyger in orkanen områden att forska, ta foton och mätningar runt orkaner. Kallas bara Hurricane Hunters har 53:e Väder Reconnaissance Squadron utbildas för att hantera de effekter som en orkan kan ha. De studerar orkaner med modifierade C-130 flygplan som kallas WC-130.
4.
Vet de lagar som styr katastrofer och stormar. De flesta ställen kan det vara olagligt att gå in i stormområdet. Var medveten om alla lagar som reglerar katastrofer och platser där stormen kommer att landa.
5.
Hitta en annan orkan jägare professionella att arbeta med, någon som är certifierad eller regelbundet gör orkan eller storm jakt. Forskare och ingenjörer får möjlighet att delta i det officiella Hurricane Hunters programmet.
6.
Förbered för nödsituationer och alltid vara beredd till det sämre. Meddela minst en familjemedlem till din avsikt. Ta med förnödenheter såsom ett första hjälpen kit, extra vatten, hållbar livsmedelsförsörjning, filtar akut och husrum utrustning. Väder radioapparater tillsammans med extra batterier och bloss är också viktiga leveranser att göra när du går orkan jakt. Och glöm inte din videokamera för att dokumentera eventuella stormar du hittar.

    
    Copyright © 2011 give2all.org