välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man berättar skillnaden i knäppa sköldpaddor

Postad av : Magnus Ekblad

Två arter av knäppa sköldpaddor bor i USA. En är den gemensamma sköldpadda och den andra är alligator sköldpadda. Den geografiska avgränsningar för dessa två typer av knäppa sköldpaddor överlappning, med den gemensamma sköldpadda befintliga från Atlanten österut till Klippiga bergen och alligator snapper bosatta i Deep South och delar av Mississippi Valley-området. Du måste fokusera på specifika aspekter av dessa två arter att skilja dem åt
1.
Jämför storleken på sköldpaddor. Den gemensamma sköldpadda sällan överstiger 18 inches lång och även om vissa kan nå vikter på ca 60 pounds, faller den genomsnittliga vikten inom 30 till u00A3 40 intervall. Den alligator sköldpadda är den största av alla sötvattenssköldpaddan, med vissa uppnå 30 inches i längd och väger så mycket som 200 pounds.
2.
Leta efter de tre Räfflorna på baksidan av skalet av en alligator sköldpadda. De är mycket tydliga och går från främre till bakre delen av skalet på baksidan. Den gemensamma sköldpadda saknar dessa funktioner.
3.
Titta på var du möter en sköldpadda för att identifiera det. Den alligator sköldpadda sällan, om någonsin, lämnar dess akvatiska hem. Endast honorna vågar några meter från vattnet och det är bara att lägga sina ägg. De gemensamma sköldpadda kan leva så länge som två veckor ur vattnet, i enlighet med Tortoise Trust hemsida, när de flyttar över land från ett vatten till ett annat. Vanliga snappers kommer sola på stockar eller stenar i närheten av vatten,. . Alligator knäppa sköldpaddor kommer inte
4
Titta på positionering av ögonen på huvudet av en sköldpadda. Om det är en vanlig sköldpadda, kommer ögonen vara mer mot den övre delen av huvudet. Den alligator snapper har ögonen på sidan av huvudet.
5.
Leta efter ormlika tunga alligator sköldpadda. Denna art besitter denna speciella anpassning och kommer att vicka den under vatten så att nyfiken fisk och andra vattenlevande varelser närmare så att det kan knäppa sin kraftiga käkar stängt på dem. Den gemensamma sköldpadda saknar denna funktion.

Tips och varningar


  • alltid ett säkert avstånd från alla sköldpadda när jag försöker följa det. De har en mun som allvarligt kan skada en hand eller ett finger.
    Previous:nothing
    Next:stealth cam för jakt
    
    Copyright © 2011 give2all.org