välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

Hur du tar bilder i djurparker genom ett staket

Postad av : Ulf Friberg

Få professionell kvalitet fotografier i djurparker kan tyckas omöjligt, men det är inte. Även med distraktioner av burar, barer och falska stenar, kan du fortfarande ett vackert foto som visar upp zoo djur och inte djurparken. Utan staket och andra personer i bakgrunden, kommer dina foton ser mer ut som djuret i dess naturliga livsmiljö än i en djurpark inställning
1.
Zooma in så långt du kan utan att djuret visas suddig. Om du har en kamera som kommer att möjliggöra ett teleobjektiv, bifoga din teleobjektiv när du tar bilder av djurparksdjur att komma in så nära som möjligt. Genom att zooma in, kan du klippa ut distraktioner som stängsel och burar.
2.
Minska på djupet på kameran eller ställa in kamerans F-stop till den lägsta inställningen, F . Se kamerans bruksanvisning för hur man gör detta, eftersom alla kameror är olika. Att minska skärpedjupet vässa det djur som du fokuserar på och sudda allt som är i bakgrunden, även burar eller falska stenar.
3.
Flytta runt för att hitta den bästa vinkeln . Försök få ner på knä för att få ett skott som inte inkluderar djurparken bakgrunden. Komma ner på marken kan få dig en bild av djuret med himlen i bakgrunden.
4.
Beskär dina bilder när du är klar skytte. Om du har en vacker bild av en elefant med barer på varje sida, skär bort stängerna för att få ett bättre skott. Använd fotoredigeringsprogram som följde med kameran för att beskära dina bilder och få dem att se mer professionellt. Detta kan hjälpa dig att få en ren fin närbild av ett djur ansikte, i motsats till en full kropp syn på djuret med ett zoo bakgrund.

    Previous:nothing
    Next:vindhastighet vs lufttryck
    
    Copyright © 2011 give2all.org