välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

desinfektionsmedel vs städare

Postad av : P-O Lennartsson

Veta skillnaden mellan ett desinfektionsmedel och en standard renare är viktig för att förstå egenskaper som används för att rengöra olika delarna i ditt hem, samt av hälsoskäl. I de flesta fall är det bäst att hitta ett hushåll rengöringsmedel som har kvaliteter både

Desinfektionsmedel

En desinfektionsmedel dödar bakterier, bakterier och virus på ytor och i luften som kan orsaka sjukdom och.

Cleaner

En renare tvättar och skurar bort lagret av smuts och damm på en yta, men bakterier kan finnas kvar. En renare kan också vara ett fläckborttagningsmedel, som i fallet med tvättmedel.

Typer

rengöra är vanligtvis tvål och rengöringsmedel, samt ämnen som ättika och bakpulver. Desinfektionsmedel omfattar blekmedel, jod, alkohol och tallolja. Desinfektionsmedel kallas fenoler är populära i hälsoindustrin.

Överväganden

En bra rengöringsmedel kommer lossa och ta bort även de tuffaste, torkade på lort och smuts från ytor. Ett område skall rengöras innan den desinficeras, så att desinficera processen skall bli verkligt effektiva.

EPA

En produkt som kallar sig "desinfektionsmedel" måste utvärderas av Environmental Protection Agency (EPA) före slå butikshyllor. De måste kontrollera att produkten faktiskt döda alla virus och bakterier som anges på flaskan.

    Previous:nothing
    Next:färgglada delar av en blomma
    
    Copyright © 2011 give2all.org