välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man bygger en egen bugg Zapper

Postad av : Jonathan Nyberg

En bugg zapper är mer formellt kallas en elektrisk urladdning insekt styrningen och utgör ett gemensamt verktyg för att döda insekter utomhus. För att vara effektiv måste dessa enheter lockar insekter på något sätt och att de måste ge tillräckligt med el för att döda dem. Den grundläggande designen för ett fel Zapper har inte ändrats sedan de uppfanns år 1934

Du behöver:. .
u00BD-tums PVC-rör
3 AA-batterier.
3 blåa lysdioder.
Engångskamera.
Elektrisk tråd.
Fisk fälla.
Limpistol.
Skruvmejsel.
Liten borr.
Lödning pistol.
Häftapparat .
Metallnät.


1.
Bänd upp kameran med en skruvmejsel och ta bort filmen. Leta reda på kondensator, som vanligtvis är i det övre högra hörnet av kameran. Löd en 5-tums längd av elektrisk tråd till varje ledning av kondensatorn. Borra två hål stort nog för att passa kablarna igenom bredvid sökaren. Dra kablarna igenom hålen och avsluta ärendet.
2.
Skär bort den koniska delen av fisken fällan. Rulla ut nät i en cylinder som är inte mer än 1 centimeter mindre än diametern på fisken fällan. Häfta ihop cylindern tillsammans och skär den på längden för fisken fällan. Placera mesh cylinder inuti botten fiskfälla locket och limma den på plats.
3.
Gör en andra nät cylinder som passar in i spåret på fisk fälla locket och limma den på plats . Säkerställa att de två maskorna cylindrarna inte vidrör vid något tillfälle. Löd varje fri leder från kameran till en av maskorna.
4.
Skär en bit PVC-rör ca 6 inches lång. Skär topparna av lysdioder av för att sprida ljuset. Placera tre AA-batterier inne i röret och koppla lysdioder parallellt. Håll kablarna på plats med eltejp och ansluta den elektriska växla till kretsen. Limma ljuset struktur till botten av topplatta fisken fällan och limma den elektriska knappen på toppen av locket på fisken fällan.
5.
Slå på lysdioder och blixten slå på kameran. Insekter dras till den blå lysdioder inuti tråd maskor och kommer att slutföra kretsen när de rör både maskor på samma gång. Detta gör att kondensatorn i kameran och stek insekten.

    Previous:nothing
    Next:mat för rådjur
    
    Copyright © 2011 give2all.org