välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man gör citronella rökelse

Postad av : Annika Hultén

Citronella är en växt som har en stark doft som påminner om citron och har fördelen av naturligt repellerande insekter. Citronella ljus och facklor används utanför det för parterna att hålla undan skadedjur, men du kan också göra rökelse med torkade citronella anläggningen. Den väldoftande rök som kommer direkt från de torkade, brännande ört kommer att bli ännu mer effektiva i att hålla borta de irriterande insekter och du kan göra det säkert och enkelt

Du behöver:. .
Citronella lämnar
Självantändbarhet träkol.
Honey.
Glaskärl.
Metallsked.
Glasburk.
Lättare.
Rökelsehållare.


1.
Köpa torkat citronella löv eller plocka några blad från en växt citronella och hänger dem på tork. Krossa de torkade bladen på en glasskål med en sked om det inte redan finns i en krossad, pulver form. När alla citronella krossas, använd sked för att samla pulvret citronella blad i mitten av plattan.
2.
Häll lite honung bredvid högen av krossade blad. Använd sked för att börja blanda pulvret och honung samman för att bilda klumpar av kåda. Samstämmigheten i jonbytaren bör vara mer torr än fuktiga, så inte lägger för mycket honung. Lägg till lite honung i taget om du behöver det medan du blandar. Lagra dina harts rökelse i en ren glasburk med lock.
3.
Håll en tändare för att självtändande rundor av träkol, som används för att bränna rökelse harts. Dessa finns överallt där harts rökelse säljs. Håll tändaren till träkol tills det börjar gnista och rök. Placera rökning bit träkol i centrum av en värme-safe rökelse maträtt eller innehavaren. När träkol slutar röka och placera en liten bit av din citronella harts på toppen av träkol. Hartset sedan smälter och avger en behaglig rök som kommer att hålla buggar borta.

Tips och varningar


  • självtändande kol brinner mycket varmt, så gör inte hantera det när rökelse brinner och förvara den på ett brandsäkra behållare som inte brinner bordsytor.
    Previous:nothing
    Next:Hur bearbeta eteriska oljor
    
    Copyright © 2011 give2all.org