välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

processen för att göra salvia extrakt

Postad av : Magnus Ekblad

Salvia (fullständigt namn Salvia divinorum) är en mexikansk ört i prägla familjen, känd för sin förmåga att producera hallucinogena effekter hos individer som röker det. Ursprungsbefolkningarna i centrala Mexiko har använt örten för rituella ändamål i hundratals år. Men enligt den ScientificAmerican webbplats, upptäckte västerländsk medicin endast salvia är psykoaktiva påverkar 1993. För närvarande individer rök bladen på salvia växter och extrakt från dessa blad fritiden för att producera toppar eller hallucinationer. Extrakt används ofta eftersom de ger en mer renad form växtens aktiva substansen. Salvinorin-A

mala upp salviablad

När du har fått en lämplig mängd salviablad, slipa upp dem för att utvinna Salvinorin-A. Enligt ArticleAlley. com, ska du använda helst 100 gram blad, 90 gram som skall slipas upp (spara tio andra för senare). Använd sax för att klippa upp bladen, om inget annat alternativ är tillgängligt, men detta kommer att bli en mycket lång och tråkiga jobbet. Ovanstående källa rekommenderar en elektronisk kaffekvarn, som kommer att kunna minska bladen ner till ett pulver konsistens på bara några minuter.

Extrahera Salvinorin-A

Extrahera Salvinorin-A kräver att du kombinera grunden salviablad med ett lösningsmedel. Enligt ArticleAlley. com, kan du antingen använda aceton eller isopropyl (gnugga) alkohol. Blanda grunden bladen upp i ungefär fem minuter i en kastrull som innehåller lösningsmedel, och sedan låta dem sitta i ca åtta timmar. Efter erforderlig mängd gånger passerar, häll den resulterande vätskan i en stor, glasfat, och se till att lämna bakom så mycket fast växtmaterial som möjligt. Mer väntetider-ungefär 16 timmar-krävs nu

Indunstningsskålar Lösningsmedlet

Efter 16 timmar har passerat, häll blandningen till en ren kastrull och börja avdunstning processen. . Applicera en hårtork till blandningen, men kan en värmepistol (ofta används för att måla band) kan också användas på en låg inställning, och du kan även hålla din blandning i ugnen på låg temperatur, förutsatt att du inte använder en gasugn (detta kan leda till brand eller explosion). För att ditt lösningsmedel avdunstar, kontrollera att blandningen är att minska och allt mörkare i färgen. När det är ungefär hälften av en kopp av blandningen vänster, häll den i små glasbehållare.

Fördjupad Utdrag

När din svart material har torkat, lägg upprepade gånger ca 50 ml nafta till den, vilket är en typ av olja är vanliga i cigarettändare. Efter att låta varje dos av oljan blöt om trettio minuter, ta bort så mycket av det som du kan med en pipett eller pipett och sedan upprepa processen. Detta borde göra att extrakt för att förlora sin svarta färg och bli renare i form.

    Previous:nothing
    Next:hur inkubera ankägg
    
    Copyright © 2011 give2all.org