välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

Hur du tar naturbilder

Postad av : Charlotte Wannberg

Kärleken till naturen inte bara omfattar aktiviteter som vandring, camping och fiske. Fånga dessa verksamheter genom fotografering är också viktigt. Ta naturbilder med hjälp av dessa tips och tekniker
1.
Välj en kamera. Sök elektroniska butiker och fråga en säljare vilken typ av kamera är bra för naturfotografering. De flesta kameror kan ta bra naturbilder med rätt film och inställningarna.
2.
Ändra kamerainställningar. Få en känsla för de olika inställningarna på kameran. En inställning som ofta ändras på en digital kamera, till exempel, är ISO-inställningen. ISO-inställningen ställer in ljuskänslighet av kamerans lins. Ett högre ISO-betyg ökar kameralinsen känslighet. Andra inställningar för att ändra omfatta slutartid och även blixtinställningar. Läs kamerans handbok för mer hjälp.
3.
Köpa och använda ett kamerastativ. Det är särskilt användbart i svagt ljus när kameran måste fortfarande ta mer fotografier.
4.
köpa flera olika objektiv för kameran. Vissa objektiv hjälpa filtrera bort oönskade effekter som sol strimmor. Om du vill ta upp nära fotografier av varelser som är svåra att se, köpa ett objektiv som gör att du kan komma närmare med hjälp av kameran.
5.
Organisera naturbilder. Använd mappar på en dator för digitala fotografier. Ta bort onödig och oönskad fotografier eller lägga dem i en separat fil för senare användning.
6.
Skaffa fotografering programvara för digitala bilder. Denna programvara är utformad så att du kan redigera dina bilder, ta bort fläckar och förbättra dina bilder så att de ser mer professionellt.

Tips och varningar


  • Ha tålamod när tar naturbilder. Ta med kameran längs vart du än går vid ett tillfälle presenterar sig själv för stor naturbilder.
  • Köp en bok om att fotografera.
    
    Copyright © 2011 give2all.org