välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man blir en naturfotograf

Postad av : P-O Lennartsson

Om du njuta av friluftslivet och älskar att ta bilder, har du upptäckt förmodligen naturfotografi. Det är en genre som är fysiskt, och mentalt utmanande, men det ger sådana fantastiska belöningar som du är säker på att dras tillbaka om och om igen. Om du aldrig har vågat sig in i underbara Wildlife Reserve i naturfotografering, bandet på dina kängor och bryta spår med följande steg
1.
Köp en bra uppsättning fotomaterial. Detta inkluderar, men är inte begränsat till, en kamera, film, linser, filter och en robust stativ. Om du är en komplett nybörjare till fotografi, kolla på fotot webbplats artikeln om naturfotografi. Det ger en utförlig guide till att köpa utrustning.
2.
Konfigurera en fågelbordet i din trädgård och skjuta alla fåglar som kommer tillsammans (med kameran). Detta är ett utmärkt sätt att bygga kompetens med kameran och olika tekniker utan ansträngningar och kostnader för resor till en mer exotisk plats.
3.
Gå till ditt lokala bibliotek och kolla in några böcker på fotografisk komposition. Eftersom innehållet i naturfotografering är ofta något generiskt som ett berg eller vattenfall, att veta hur man balanserar visuella element i dina bilder kommer att göra dem bättre.
4.
Ta massor av bilder när du tar utflykter till parker, vandringsleder eller andra städer. Det bästa sättet att utveckla ditt öga för naturlig skönhet är genom träning.
5.
Leta efter gallerier naturfotografin online eller i din stad. Utsätt dig till arbetet i så många olika artister som du kan. Gör anteckningar om sammansättning, belysning, ämne och teknik av dessa bilder. Använd dem som inspiration för dina egna metoder.

    
    Copyright © 2011 give2all.org