välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur till vända naturen till konstverk

Postad av : Magnus Ekblad

Den enklaste föremål som hittats i naturen kan omvandlas till vackra konstverk med lite tanke och kreativitet. Du kan göra dekorativa föremål för hemmet med saker som du kan nog hitta precis utanför din dörr, i en park eller på stranden
1.
Samla blad i olika former och färger. Detta är särskilt roligt att göra under höstsäsongen i områden där löven skiftar i starka färger. Välj flera och lägg dem att torka, om det behövs. Ordna bladen på en bit tjockt papper såsom bygg papper. Du kan också använda en bit affischen styrelse. Limma bladen på pappret. Spraya bladen med hårspray. Detta bidrar till att bevara dem längre. Ram bladet collage eller please upp det på en vägg eller anslagstavla.
2.
Gör en härlig konstverk mittpunkten eller härd dekoration. Samla kottar i olika storlekar, tillräckligt för att fylla en korg eller annan behållare du har för en mittfåra. Dekorera kottar genom att strö dem med lim. Medan limmet fortfarande är våt, strö på glitter. Använd färgade glitter som är lämpliga för speciella tillfällen. Låt limmet torka väl innan du hanterar kottar. Detta är en utmärkt karaktär stycke konstverk accent för en härd eller bord.
3.
Använd stenar att vända naturen i konstverk. Hitta stenar i intressanta former. Tvätta dem väl och låt dem torka. Sedan målar klipporna i vilken mall du vill. Du kan måla några med blommor på dem eller solnedgångar och soluppgångar. Du kan måla regnbågar på klipporna eller skriva ut ett favoritcitat. Du kan även måla ansikten på klipporna. Stora målade stenar kan användas för dörren stannar eller dekorationer härd. Mindre kan användas som brevpressar. Snäckor är också bra att måla på.
4.
Hitta kalebasser att använda som ett sätt att vända naturen i konstverk. Torkade Gourds är bra för målning på. De olika former och storlekar kan tillåta för alla typer av målade scener. Vissa Gourds är formade på ett sådant sätt som gör dem bra för målning dem att se ut som snögubbar eller Santa Claus, för exempel.

    
    Copyright © 2011 give2all.org