välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

muskelcellfunktioner

Postad av : Camilla Näslund

Muskelceller är främst avsedd att möjliggöra rörlighet för olika delar av kroppen. Detta omfattar både yttre och inre delar av kroppen. En av de viktiga inre organ rörelser som underlättas av muskelceller är pumpning av ditt hjärta. Dessutom muskelceller bidra till att bibehålla korrekt kroppshållning och balans

Definition

muskelceller, enligt National Library of Medicine, "är mogna kontraktila celler, allmänt känd som myocyter". Dessa celler är den grundläggande enheten i alla muskler i kroppen. Det finns tre typer av muskler: skelett-, hjärt-och glatt muskulatur. Den skelettmuskelceller form frivilliga (reglerbar) muskler som de hittade i benen. Hjärt-och glatta muskelceller form ofrivilliga (okontrollerbara) muskler som de som finns i ditt hjärta och mage, respektive.

Movement

Den primära funktionen av muskler är att underlätta rörligheten. Denna funktion uppnås genom att justera, eller på entreprenad av muskelvävnad. Skelettmuskulatur ger dig möjlighet att röra sig fritt på vissa villkor eller begränsningar. Till exempel musklerna i nacken gör att du kan rotera åt sidan men inte på full (360 grader) rotation.

Underhåll Kroppshållning

Muskelceller bidra till att upprätthålla kroppens hållning genom att ge styrka, stöd och stabilitet. Dessa muskler, enligt de bättre hälsa Channel, "bibehålla hållning och bidra till att balansera med" sensing "vår position och för att förmedla denna information till hjärnan. "Exempelvis muskelcellerna stödja din kropp när du cyklar på en berg-och dalbana genom att känna rätt position trots den snabba vändningar av åkturen.

Inre organ Mobility

musklerna som täcker kroppen organ möjliggöra rörlighet , såsom peristaltiken i matsmältningssystemet. Denna rörlighet underlättar normala fördelningen av livsmedel som du förbrukar. Dessutom musklerna också att möjliggöra lättnader i dina inre organ. Muskelavslappning hända, enligt R. Clinton Webb vid institutionen för fysiologi, Medical College of Georgia ", som en följd av borttagandet av kontraktila stimulans eller av. . . hämning av kontraktila mekanismen. "Till exempel muskelceller få avkoppling i dina blodkärl under vasodilatation.

Underlätta hjärta att pumpa

bindväv och mest muskelvävnad form det mänskliga hjärtat. hjärtmuskeln celler eller hjärtmuskelceller som bildar muskeln vävnader, såsom anges i celler Alive, "svarar för hjärtats förmåga att slå och pumpa blod i hela kroppen. " Dessutom hjärtmuskelceller, som slår självständigt, ansvarar för unison ditt hjärta slår.

    Previous:nothing
    Next:vad är en venn Euler diagram?
    
    Copyright © 2011 give2all.org