välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

information om proteolytiska enzymer

Postad av : Annika Hultén

Den proteolytiska enzymer, som även kallas proteaser, är viktiga kemiska föreningar som bidrar till att upprätthålla kroppens metaboliska processer som matsmältning. Den mänskliga kroppen producerar tusentals proteaser, men några finns också i vissa livsmedel. Brist eller avsaknad av en av dessa proteaser kan leda till organskador och metabola sjukdomar

Du behöver:. .
Blad eller blommor (stjälkar kvar)
Glycerin.
Vatten.
Pan eller engångstallrikar skum.
Rocks.

Definition

proteolytiska enzymer är specialiserade proteiner som ökar funktionen av matsmältningssystemet.

Funktion

proteolytiska enzymer hjälp "klippa" den kemiska föreningar från den mat du konsumerar. När sönder dina celler absorberar näringsämnen för energiproduktion, medan giftiga föreningar elimineras som avfall.

Syntes

Den proteolytiska enzymer syntetiseras genom magen och bukspottkörteln. När du förbrukar proteinhaltiga livsmedel, släpper magen proteolytiska enzymer för att bryta ner dem. Men bryter vissa livsmedel inte helt, så din bukspottkörtel frigör mer proteolytiska enzymer för ytterligare uppdelning.

Källor

bakterier, växter och djur producerar proteolytiska enzymer som naturligt. Dessa enzymer finns också i vissa livsmedel, såsom ananas och papaya. Dessutom är de enzymer ges i tillägg form, att personer med proteolytiska enzymbrist.

Ansökan

Den proteolytiska enzymer hjälp inte bara att smälta maten du äter, utan också för att skapa kommersiella produkter såsom rengöringsmedel, läder, diagnostiska reagenser och läkemedel.

    
    Copyright © 2011 give2all.org