välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

Hur återger en kalkon?

Postad av : Jonathan Nyberg

vilda kalkoner

Kalkoner som föds upp för kött i fabriken gårdar vanligtvis inte är tillåtet att odla naturligt. Istället är de insemineras. Att titta på naturlig parning och vanor återgivning av Turkiet kommer vi titta på Wild Turkey.

Courtship Dance

Parningstid för vilda kalkoner börjar på våren. Varje morgon under parningssäsongen, strax före soluppgången börjar den manliga kalkoner glufsa högt för att locka honor. När honorna kommer omkring, hanarna fläkten ut stjärtfjädrarna och höja sin kropp fjädrar medan de dansar runt. Deras dans display är tänkt att locka honorna att para sig med dem. Kalkoner är polygama, vilket innebär att de kommer att para sig med flera partners. Den kvinnliga sänker sig framför den hane som hon vill para sig med.

Parning

De manliga humle upp på toppen av den kvinnliga para sig med henne. Spermier överförs från den manliga kloaköppning till honans kloak. Kloak är namnet på ventilen som leder till kalkoner "könsorgan. Kalkonerna placera sina ventiler bredvid varandra för att möjliggöra överföring av spermier. Den dominerande hanar får göra det mesta av parning, men de andra hanarna få parning möjligheter.

Lägga ägg

Efter parningen, honorna leta upp en bra häckande plats. Kalkoner lägger sina ägg i marken bon. De väljer boet områden som omfattas av pensel för att förhindra upptäckt. Den kvinnliga kalkon låg ett ägg varje dag i boet för upp till 11 dagar. I ungefär 28 dagar, äggen kläcks.

Baby Kalkoner (Poults)

Barnet kalkoner kallas poults. De tillbringar sina nätter i marken boet under sin mammas vakande och omsorg för de första två veckorna av sitt liv. Vid två veckors ålder, flyger de upp trädgrenar på natten med sin mamma, som skydd mot rovdjur. Till skillnad från kalkoner fabrik gård som inte kan flyga på grund av överväxt från tillväxthormoner, kan vilda kalkoner och flyger. Kalkoner är mycket sociala djur. Den poults tillbringar dagarna med att leka med sina syskon och tillsammans med sin mamma. Modern vaktar poults, leker med dem och lär dem överlevnad färdigheter. Poults stanna hos sin mamma tills nästa häckningssäsong.

    Previous:nothing
    Next:gör din egen etanol
    
    Copyright © 2011 give2all.org