välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

Hur hittar ett vildsvin mat?

Postad av : Valon Istrefi

Du behöver:
rättsliga tillstånd
. Trätunna.
Socker källa.
Jäst.
Fortfarande.

hitta mat

Vildsvin är stora djur som väger upp till 300 pounds. De kan också vara upp till fem meter lång. Man galtar har betar. Både kvinnliga och manliga galtar har lång nos. De är foragers i jakt på mat. Syn spelar liten roll i detta jakt på föda. Istället vildsvin förlita sig på en mycket angelägen luktsinne. De kan även lukta mat under jord. När de har hittat mat med sitt luktsinne de har förmågan att använda sina starka trynen att gräva upp maten. Om de bor nära till deponier De kommer också att gräva igenom soporna efter saker att äta. Vildsvin normalt jakt på föda i gryning och skymning i grupp.

Foods

galtar gräva att utrota fel och rötter att äta. Vildsvin faktiskt äter nästan vad som helst från ägg, svamp och frukt till gräs, reptiler och fåglar. I grund och botten om det rör sig eller växer de kommer att äta det. Dessutom kommer de äter även döda djur de kan komma över. En favorit mat är hickory nötter och ekollon. Det är därför du ofta kommer att se vildsvin som lever och söker föda i områden med ek

Territory

Vildsvin lever i grupper och föredrar att leva i områden som har träd och en massa löv. De gillar öppen fuktig skogsmark. Ett område som detta är som ett smörgåsbord för vildsvin eftersom det erbjuder en mängd olika livsmedel.

De behöver också vara i närheten av vatten eller minst leriga områden eftersom de inte svettas. Vältrar sig i leran kyler dem och dödar parasiter samt unearthing små amfibier att äta. De kommer att stanna i sitt hemområde hela sitt liv, aldrig bege sig utanför ett par kvadrat miles. Men om deras mat källorna skulle försvinna, har galtar varit kända för att resa upp till 50 miles på jakt efter mat. Även om de flesta lever i fuktiga skogar kan de leva i berg och öknar också, på grund av deras förmåga att lukta och gräva ut mat. Det och förmågan att äta nästan vad som helst göra dem en mycket robust art.

    Previous:nothing
    Next:om vintergröna
    
    Copyright © 2011 give2all.org