välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

Vad är signaturen utsläppet för väte?

Postad av : Charlotte Wannberg

Användningen av fossila bränslen för att driva våra bilar har varit ett av hindren för framsteg för Amerika. Beroende av utländskt oljekällor fortsätter denna resurs att fluktuera när relationerna mellan länderna gå från bra till dålig. Ny teknik för vätgasdrivna förbränningsmotorer kan bli ett alternativ till oljebaserade bränslen, vilket kommer att minska beroendet av utländsk olja reserver till makten amerikanska industrin. De svårigheter med att använda väte som bränsle i en förbränningsmotor har inte varit helt klara, var problemen finns är i de utsläpp som produceras och effektiviteten i förbränning-typ motorn i brinnande vätgas som bränsle för makten.

Du behöver:
rättsliga tillstånd
. Trätunna.
Socker källa.
Jäst.
Fortfarande.

Identification

Vätgas är det mest gott atom i världen. Funna i stora utbudet i jordens vattenförsörjning, kan vätgas ersätta lätt fossila bränslen som energikälla när den har utvecklats till en bränslecell motor som bränner väte som bränsle, eller använder vätgas som ett sätt att generera elkraft. Båda ansökningarna har varit under utveckling i mer än 20 år, men båda har hinder för deras effektiva ersättning av idag körs bilar brinnande bensin framställs av olja. Vätgasbränsle utsläppen är mycket säkrare än bränsledrivna bilar. De viktigaste utsläppen del av väte-bränning motorer är kväveoxid.

Historia

När Hindenburg fattade eld och störtade i New Jersey 1937, var vätgas som ett av de skyldiga till tragedin. Allteftersom tiden gick och väte blev en av de bränslen som används i vätebomben, har rykte om detta rikliga atom som en kraftfull enhet av energi föregås dess användning i alla program. Detta rykte som en farlig bränsle har varit en av anledningarna till att väte har inte godtagits tidigare som en källa till bränsle för att driva våra bilar. Nyare teknik utlovar att undanröja hotet från vätgasen i egenskap oväntat.

Funktion

Vätgas bränslen fungera som energi för drift av en motor. Den kväveoxid som släpps inte är lika skadligt för miljön som den koldioxid som bensin producerar, men med bristen på utveckling av vätgasdrivna teknik, utsläpp av kväveoxid som skapats i att producera samma mängd energi med vätgas nästan matcher den koldioxid som släpps ut från bensinmotorer. De skador på miljön genom utsläpp från förbränning väte eller reaktion skulle minskas när effektiv vätgasdrivna fordon blir tillgängliga.

Varning

Burning väte gaser i en förbränningsmotor är en komplicerad uppgift att genomföra ett effektivt sätt. De höga temperaturer på vätgas förbränning gör uppgiften att kontrollera förbränningen svårt. Eftersom motorkomponenter bli uppvärmd, har väte en tendens att tända utanför kammaren avsedd för förbränning. Detta skapar en ineffektiv kraftverk som kan få betydande skada snabbt på grund av felaktigt underhåll förbränningsmotorer.

Överväganden

Vätgasdrivna bilar kan vara av förbränning och elektrisk typ. Väte molekyler blandas med vatten kemiskt kan producera elektrisk ström för att ladda batterier som driver elektriska motorer för framdrivning. Väte-brinnande bränsle fordon använder en mager blandning av vätgas för att bränna internt. Vätgasfordon som använder el visa de mest lovande för att ge Amerika en paus från utländsk olja och samtidigt hjälpa miljön med de lägsta kväveoxid utsläppen från en vätgasdrivna fordon.

Expert Insight

Myndigheter som har i uppdrag att miljöfrågor på uppdrag av landet fortsätter att titta på alternativa drivmedel som framtiden. Väte-, jordvärme-, kommer vind-och solenergi-drivna motorer blir mer tillgänglig som världen skiftar från att använda fossila bränslen som sin huvudsakliga strömförsörjning och börjar integrera väte och alternativa flytta nationer. EPA är en av dessa statliga organ som har avdelningar fokuserat på utveckling av vätgas bränslen för framtida resurser strömförsörjning.

    Previous:nothing
    Next:hur man gör med litiumbatterier
    
    Copyright © 2011 give2all.org